Школу соціальних посередників презентували в Полтаві

Сьогодні Ігор Дубровський, соціолог, доцент Харківського національного університету внутрішніх справ, презентував Школу соціальних посередників в Полтаві. Спочатку в програмі “Акценти” телеканалу “Лтава” він розповів про те, як виникла сама ідея школи, що таке “соціальний посередник”.

А потім провів презентацію Школи соціальних посередників для представників міської влади, громадськості, журналістів, яка завершилась дискусією про шляхи трансформації полтавських конфліктів.

“Головна наша задача — це презентація нової діяльності для України – соціального посередництва. Але проблема полягає в тому, що не всі готові сприйняти цю ідею, ця ідея грунтується на необхідності трансформації конфліктів. А подальша дискусія передбачається, я так думаю, у формі складної розмови про реалії Полтави” – говорить Ігор Дубровський.

https://youtu.be/ONC6ZtTSpOc

Сподіваюсь, що хоча б якась частина учасників дискусії зрозуміла, що можна навчитись управляти конфліктом, об’єднуватись не проти чогось чи когось, а за шукати спільну мету і об’єднуватись заради неї.

Ігор Кіянчук,

ІЦ “Майдан Моніторинг”

About Ігор Кіянчук 215 Articles
Підприємець. Координатор ГО ІЦ "Майдан Моніторинг" в Полтавській області, упорядник сайту Майдан