МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Плівки Мельниченка справжні, підтверджує Генпрокуратура!!!

02/02/2001 | Ростислав

Плівки Мельниченка справжні, підтверджує Генпрокуратура

УП, 2.02.2001, 18:41

версія для друку

Прокуратура визнала факт підслушки в кабінеті президента. У спеціальній заяві Генпрокуратури, яке в п'ятницю розповсюдило агентство Інтерфакс-Україна, говориться, що плівка Мороза була "дійсно" складена "з текстів розмов президента України, в тому числі і здобутих шляхом підслуховування доповідей йому керівників правоохоронних органів про стан злочинності в країні". Сенсація!

Прокуратура, таким чином, визнає, що голоси на плівці справжні. Це, до речі, було єдине невирішене питання в експертній оцінці плівки. До цього міжнародні експерти прийшли до висновку, що в рамках окремих епізодів на плівці монтаж відсутній. Фактично, Генпрокуратура, сама того не бажаючи, поставила точку в справі автентичності плівок Мельниченка.

Головна мета, яку переслідували в Генеральній прокуратурі, видаючи "провальну заяву", - це запевнення, що карна справа за фактом зникнення журналіста Георгія Гонгадзе і по "таращанскому тілу" розсліджується на "належному професійному рівні відповідно до вимог вітчизняного законодавства, всебічно і об'єктивно", і протестує проти тиску на працівників прокуратури з боку "зацікавлених політичних сил".

Відповіді

  • 2001.02.02 | Broker

    Re: Плівки Мельниченка справжні, підтверджує Генпрокуратура!!!

    Що це значить????????


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".