МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

БАЛЬЗАМ НА РАНИ ПРЕЗИДЕНТА

02/03/2001 | Майдан-Інформ
БІЛАС, МАРТИРОСЯН, СКІПАЛЬСЬКИЙ СТУРБОВАНІ СИТУАЦІЄЮ В УКРАЇНІ, ЩО СКЛАЛАСЯ ВНАСЛІДОК ПРОВОКАЦІЙНИХ ДІЙ ПЕВНИХ СИЛ - ЗУСТРІЧ З
ПРЕЗИДЕНТОМ

2001.02.03

Київ. 3 лютого, УНІАН. Гетьман Українського козацтва Іван БІЛАС, голова Координаційної ради при Президентові України з питань соціального і правового захисту військовослужбовців Вілен МАРТИРОСЯН і заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій Олександр СКІПАЛЬСЬКИЙ у п'ятницю, на зустрічі з Президентом Леонідом КУЧМОЮ, висловили стурбованість ситуацією, що склалася в Україні внаслідок провокаційних дій певних політичних сил.

Як повідомили УНІАН, в управлінні прес-служби глави держави, на їхню думку, сьогодні будь-яке нагнітання напруженості в суспільстві реально загрожує незалежності України, призведе до порушення досягнутої в останні роки стабільності.

Учасники зустрічі висловили підтримку курсу реформ Президента України та закликали главу держави твердо стояти на позиціях захисту конституційного ладу.

Відповіді

  • 2001.02.03 | Пані

    Интересно, что там было на самом деле

    Поскольу это сообщение исходит из пресс-службе президента, то интересно было бы услышать подробности и от участников...

    По результатам переговоров с "Репортерами без границ" и организаторами УБК ранее мы уже знаем, как это может "сходиться" с реальностью.

    Может я пытаюсь увидеть глубину, там где ее нет...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".