МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Парадокси Безсмертного

02/04/2001 | Broker

Відповіді

  • 2001.02.04 | Мартинюк

    Та скільки того парадоксу...

    На початку статті сказано - мій колишній однопартієць з УРП має за плечами досвід "комсомольського" активізму. В перекладі на нормальну мову -крутився біля комсомольської номенклатури.

    Звичайно від того в людей роги не виростають, а от характер деформується - людина призвичаюється до думки що заради "високой цели" можна собі доволити будь що.
    От і зараз - він обслуговує Кучму не просто так, а "ідейно" , з огляду на "ВИЩІ ІНТЕРЕСИ".

    Хоча й чисто по людськи Безсмертний не є вульгарним хамом , якими багате кучмівське оточення ( він навіть густо почервонів, коли оприлюднював версію про те що неспроста тіло гГонгадзе валяється саме у виборчому окрузі Мороза).
    Однак це по великому рахунку мало що міняє Безсмертний є однією із підпор Кучми, фіговим листочком на соромі кучмократії, який надає цьому сорому вигляду "людського обличчя".

    Врешті не можу промовчати що Вінничина стараннями персонального пенсіонера генерала Строкача стала полігоном успішного засилання партійно-комсомольських "штірліців" у ряди демократичних неформалів у 1988-1991 роках.
    Про це свідчать як відповідні документи , знайдені у Вінницькому міськкомі КПУ після ГКЧП , так і оглушливий крах всіх без винятку некомуністичних формуваннь, які виникали на Вінничині.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.04 | Мартинюк

      Щойно ось показали по ТЕТу...

      Як Безсмертному, Потебеньку та Долганову Патріах Московської УПЦ Сабодан вручає орден...
      Яка мораль така й релігія.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.02.05 | Short

        Re: Щойно ось показали по ТЕТу...

        Что точно - то точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".