МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

НА 6 ЛЮТОГО ГОТУЄТЬСЯ ВЕЛИКА ПРОВОКАЦІЯ З МАСОВИМИ БІЙКАМИ

02/04/2001 | Майдан-Інформ


З інформацією, що надійшла з кіл близьких до Адміністрації Президента, група політконсультантів, що шукають вихід з політичної кризи в черговий раз вирішила залучити “молодь і широкі кола громадськості” на захист Кучми.
Благо проблеми з іудами в молодіжній політиці не виникає. Джентельменський набір організацій, що контролюються Віктором Медведчуком та приймають активну участь в розкраданні бюджетних коштів на чолі з Володимиром Рябікою 1 лютого засвітилися з ініціативою вислужитися перед президентом-маньяком.

Було створено чергову бульку для розведення лохів. В той же день почалося наповнення данної коаліції конкретними людьми. Мобілізації підлягають гуртожитки університету Шевченка, КПІ та педуніверситету.
6 лютого – саме на цей день заплановані основні заходи руху “Україна без Кучми” - буде реалізована головна частина плану. В залежності від того який напрямок маршруту виберуть учасники антикучмівського маршу, натовп з плакатами “Коаліція за Кучму” планує блокувати рух демонстрантів і провокувати масові зіткнення. Продажними студентами планується блокувати вулиці Шовковична, Лютеранська і не пропуститити демонстрантів на Банкову.
За інформацію, що надійшла, планується залучення курсантів військових училищ. Суворівці та виховники інституту МВД будуть стояти в перших лавах і влаштовати бійку, якщо демонстранти захочуть піти до Адміністрації Президента.
Таким чином владі вдасться блокувати демонтрантів. залучивши силовиків в штатському. Будь-які жертви будуть виглядати як зіткнення між противниками та прихильниками Кучми .

Плата за участь у 3-годинному шоу на підтримку скандальновідомого президента в гуртожитках підуніверситету Драгомановма оцінюється в 20 гривень. Але в більшості пропонують по 10-14 гривень, все інше забирають організатори та вербувальники (цікаво, яку оплату пишуть іміджмейкери в кошторисах, що підписує Леонід Данилович – чи не дуже його кидають на ).

До так званної коаліції при УНКМО увійшли голови майже 40 організацій (благо зареєструвати таку контору, що законом робиться взагалі безкоштовно тепер не важко). В більшості з хлопчиків, що шистерять на Кучму, немає іншого виходу.
Це відпрацьованний матеріал засвічений в розкраданні бюджетних грошей. Після повалення Кучми на них чекає розплата з боку української молоді


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".