МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

НА ОКОЛИЦЯХ КИЄВА ВЧИНЕНО НАПАД НА ЖИТОМИРСЬКИХ УЧАСНИКІВ АКЦІЇ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"

02/05/2001 | Майдан-Інформ
Зараз в IREX-PRomedia відбувається круглий стіл опзиційних організацій та політичних діячів, який організовано коаліцією громадських організацій "Свобода вибору". На цьому круглому столі присутні лідери та активісти основних політичних організацій, які знаходяться в опозиції до президента Кучми.

Вже зроблено кілька важливих заяв та повідомленнь.
Так зокрема, Анатолій Матвієнко повідмив що Генеральний прокурор України Потебенько взяв відпустку на 45 днів, після якої він зі згоди президента збирається подати у відставку за власним бажанням. Матвієнко сказав що Потебенько це робить з огляду на бажання зберегти персональну державну пенсію держслужбовця, яка буде значно меншою, коли Потебенька звільнять не за власним бажанням.
Зараз він поїхав до Трускавця.

Народний депутан Головатий повідомив що Кучма , на зустрічі із ним 31 січня підтвердив, що записи Мельниченка справді велися і не є фальшивкою. Головатий перед журналістами звернувся до президента, аби той повторив це все всьому україському народу по УТ1.

Співголова акції "Україна без Кучми" повідомив що колона учасників акції з Житомира вже прибула на околиці Києва, де на неї тільки що був вчинений напад людьми у камуфляжній формі.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".