МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

В ЦЕНТРІ КИЄВА ПОЯВИЛОСЯ ВОЄНІЗОВАНЕ ФОРМУВАННЯ НЕВІДОМОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ.

02/05/2001 | Майдан-Інформ
В центрі Хрещатика, поодаль від від наметового містечка учасників акції "Україна без Кучми" сьогодні розмістилися люди у військовій формі та з помітною військовою виучкою. Вони організовано пересуваються колонами під командою абсолютно нецивільних осіб з мобільними телефонами.

Перехожі не звертають на них увагу , судячи по чорно-червоних правпорах що то є члени УНА-УНСО, які підтримують акцію "Україна без Кучми".
Насправді це не УНА-УНСО і при спілкуванні з ним виясняється що вони прибули боронити Україну від червоних комуняк, найяскравішим екземляром яких є звичайно Мороз.

Народ у розмові демонструє готовність до рішучих дій по "захисту", хоча й не може точно сказати чого саме.

Прохожим роздають листівки у яких фактично повторюється характерний репертуар ICTV , лише викладений "націоналістично-патріотичною" термінологією.

Самі вони називають себе членами військово-патріотичної організації "Тризуб", однак
складається враження що значну частину "захисників" складають професійні військові або спецназівці МВС.
Вони переконані що у вівторок на вулиці Києва вийдуть "червоні" від яких вони, звісно, захистять українську державу.

Очевидно що все це є підготовкою до завтрашніх провокацій. Окрім цього вже є інформація про залучення курсантів вищого училища МВС до провокування бійок та сутичок у вівторок 6 лютого.

Судячи з усього ці люди є причетними до нападу на колону пішого походу із Житомира, який стався сьогодні на околиці Києва. За свідченням учасників походу у них стався інцидент з невідомими людьми у камуфляжній формі.

Не виключено що поява цих "кучмогвардійців" є наслідком розмов з Кучмою генералів Біласа, Скипальського та Мартиросяна.

Перший з них є гетьманом придворного козацтва Кучми і активістом його передвиборчої кампанії.
Скипальський не приховує своїх амбіцій повторити "успіх" Путіна, ставши гарантом спокійного відходу "на пенсію" Президента та його "сім'ї".


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".