МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

листовка т.з. "Синдикату анархістів України", котрі напали вчора на наметове містечко

02/07/2001 | Ольга
Синдикат Анархістів має честь звернутися до Вас. З надійних джерел ми маємо інформацію, що вороги свободи планують вчинити у Києві криваву імпрезу.
Декласований несвідомий елемент, найнятий по всіх бомжатниках та психушках вільної України, пре на наше вільне місто.
З метою дестабілізації ситуації та створення підґрунтя для експроприації майна обивателя готуються деструктивні погроми та провокації. Під гаслом абсолютної свободи і з метою дискредитації полум”яних ідей анархізму не місцева блат ота має намір погуляти у вільній столиці. За гроші інтернаціональних структур експлуататорів нас ще й хочуть сильно потрусити. Дійшло до того, що обивателю навіть неможливо безпечно шпацирувати Хрещатиком, кармани ріжуть, в парадняках серуть.
Синдикат анархістів закликає мирних обивателів створювати на місцях загони Чорної Гвардії. Ці джерела самовладдя мають взяти на себе клопіт про забезпечення спокою вільних громадян та захисту їх від блатного беспредела. Прохання до свідомого обивателя – забезпечити загони Чорної Гвардії вогнегасниками, піском та відрами для води, що дасть можливість ефективно боротись з підпалюванням майна, а також кийками для розгону провокаторів.
Пам”ятайте, лише місцева самоорганізація вільних громадян здатна захистити обивателя від погромів, фінансованих інтернаціональними буржуазними структурами.
Будьте пильні, не піддавайтесь на провокації, захистіть себе, свою сім”ю, своїх сусідів.
Якщо зустрінеш провокатора, знай: якщо тебе виманюють з квартири – значить її бажають пограбувати, якщо тебе виманюють з будинку – значить його мають намір підпалити, якщо тебе збирають в натовп – значить тебе бажають вбити!
З повагою Синдикат анархістів України


(помилки “авторські”)

Відповіді

  • 2001.02.07 | Пані

    Писали там же, что и про "бомбардировки НАТО"

    Уши торчат. Гении, бл...
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.07 | Ольга

      Re: Писали там же, что и про "бомбардировки НАТО"

      а стиль, здається, пізнали....
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.02.07 | Майдан-Інформ

        Тепер ми знаємо яка ідеологія є державною.

        Кучма постійно запитував - а який лад ми будуємо, куди нам іти.
        З виступів Кучми ми дізналиися що націоналізм це погано, комунізм також, лібералізм -міф для обивателя.

        Аж нарешті ми взанли який у нас лад - ми живемо в країні розвинутого анархізму.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.02.07 | Тютюнник Юлиан

          Re: Как вам не стыдно ? Не уподобляйтесь бритоголовым !

          Ув. "Майдан-информ", Вам не кажется, что Ваша ирония может здорово обидеть вполне неплохих людей?
          Да, есть такое понятие "анархо-бандитизм". Его исповедует Пахан, его исповедует малина (медведи, сурки, волки...). Да, есть понятие "правого анархизма": это - обыкновенный фашизм. Но Вам не кажется, что на Украине могут быть те, кто её искренне любит и является последователем Нестора Махно ? Этих зачем же грязью обливать. Того дерьма, которое вылили на анархистов менты Пахана, воспользовавшиеся их знаменами, вполне достаточно. Ваша ирония насчет "развитого анархизма", который строит Кучма неуместна.
        • 2001.02.07 | Сава

          Re: Тепер ми знаємо яка ідеологія є державною.

          Автори листівки, мабуть, судять про анархізм по совецьким фільмам про Махна і "красних д"яволят". А ви фактично їм зараз підспівуєте. Ця провокація цілком ймовірно мала на меті і дискредитацію ідей анархізму, які зараз у багатьох моментах співпадають зі ставленням більшості населення до держапарату.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.02.08 | Тютюнник Юлиан

            Re: Тепер ми знаємо яка ідеологія є державною:БАКСЫ

            Вы хоть понимаете, что говорите: анархизм - государственная идеология... Не выставляйте Ваше невежество на показ. То, с чем мы сейчас сталкиваемся, не имеет идеологии: это животная, зоологическая жадность, это зверинный страх за свои БАКСЫ. Черные знамена в руках бритоголовых имеют одну цель - вселить такой же животный страх в обывателя (театр действительно впечатляет !). Да они возьмут како угодно знамя ("Тризуб" с каким там знаменем ?) и пойдут на кого угодно: за БАКСЫ.
            Воинствующее отсутствие идеологии - это не анархизм, это обыкновенная уголовщина. По-моему, этот режим уже года два как называют бандократией: СМОТРИТЕ ВСЕ - БАНДОКРАТИЯ - ЭТО НЕ МЕТАФОРА.
        • 2001.02.08 | Ольга

          Re: Тепер ми знаємо яка ідеологія є державною.

          То можна гаранта привітати з появою нової партії підтримки:)


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".