МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

НАМЕТОВЕ МІСТЕЧКО ПОПОВНИЛОСЯ СОТНЕЮ СТУДЕНТІВ ІЗ ЛЬВОВА

02/07/2001 | Майдан-Інформ
Наметове містечко акції "Україна без Кучми" продовжує розростатися вздовж Хрещатика .

Прибули студенти зі Львова у кількості майже сто чоловік. Зараз вони встановлюють свої намети.
Встановлено прізвище керівника групи членів організації "Щит Батьківщини". Його звати Віталій Чечило. Під час сутички він намагався залучити до неї міліціонерів, погрожуючи їм, в разі їхньої відмови втрутися у бійку, подзвонити якимось вищим міліцейським чинам.

У спальних районах міста розкидана листівка , в якій розповідається що касетний скандал та акція "Україна без Кучми " організовані гомосексуалістими та закликається киян "остановить голубую агрессию".

Відповіді

  • 2001.02.07 | Broker

    Листівка

    Майдан-Інформ писав(ла):
    > У спальних районах міста розкидана листівка , в якій розповідається що касетний скандал та акція "Україна без Кучми " організовані гомосексуалістими та закликається киян "остановить голубую агрессию".

    Чи хтось може процитувати точний зміст листівки? Гадаю що цим зацікавляться деякі міжнародні організації які займаються людськими правами.
  • 2001.02.07 | Shooter

    Версії про Корчинсько

    Взагалі-то, я вже давно мав думку, що Корчинський або "виріс" з СБУ, або "котиться між його бортами". Фактів аж занадто, щоб мати такі підозри. Перетворення політичної
    організації в бурлексну структуру, резиґнація з посту голови УНА-УНСО перед парламентськими
    виборами (чого Корчинському не позичати - так це харизми і демагогості, тобто визначальних рис
    для "заманювання" нашого, м'яко кажучи, недосвідченого електорату), діяльність "Щита Батьківщини" етс.

    В 1989 році мій двоюрідний брат був ініціатором створення первинного осередку "Просвіти" у військовій частині (21 західняк + 1 казах :)). На лист їм відповідав заступник голови "Просвіти". Прізвища не пам'ятаю, проте точно знаю, що через кілька років з'ясувалось, що згаданий пан був полковником КГБ. Більш як впевнений, що інфільтрування "їхніх" людей у всі політичні структури було вельми інтенсивним за весь період 1990-2000 років.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.07 | Сава

      Re: Версії про Корчинсько

      До 1990 року Корчинський не був гебістом. Це я знаю певно - читав гебістські "плани опєратівних мєропріятій" (пам"ятаєте, ті самі, про які говорив Набока в одному з давніх "Табу"?). Наступні кілька років - швидше за все також ні. АП його боялася "по-взрослому" - вважали непрогнозованим. Купили його очевидно напередодні виборів у ВР - цим і зумовлений його вихід з УНА-УНСО. Аналітики з АП не помилилися - без Корчинського УНА-УНСО опинилася у кінці виборчого списку. Чи засланими були Вітович і Мельник, які тепер в СДПУ(о), не можу судити. За версією Мельника - це була спроба інфільтруватися для того щоб "розвалити есдеків зсередини". Повний ідіотизм!

      P.S. Дякую за відповідь на запитання у одній з попередніх тем. Ще додам: Погорєлова просто послідовна прихильниця парламентської республіки - так що за її "наїздами" на президентські амбіції Ющенка ніякої "конспірології" немає.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.02.08 | Shooter

        Re: Версії про Корчинсько

        > До 1990 року Корчинський не був гебістом. Це я знаю певно - читав гебістські "плани опєратівних мєропріятій" (пам"ятаєте, ті самі, про які говорив Набока в одному з давніх "Табу"?).

        А що з ним, доречі? Адже, по суті, УКК (1987-88рр) була першою некомуністичною громадською організацією

        >Наступні кілька років - швидше за все також ні. АП його боялася "по-взрослому" - вважали непрогнозованим. Купили його очевидно напередодні виборів у ВР - цим і зумовлений його вихід з УНА-УНСО. Аналітики з АП не помилилися - без Корчинського УНА-УНСО опинилася у кінці виборчого списку. Чи засланими були Вітович і Мельник, які тепер в СДПУ(о), не можу судити. За версією Мельника - це була спроба інфільтруватися для того щоб "розвалити есдеків зсередини". Повний ідіотизм!

        Ги :) Вітович колись починав, як малий злодюжка. Мав проблеми з якоюсь партією компів, яку пустив "налєво". Взагалі-то, колись був багатообіцяючим СУМ (як не помиляюсь - то і "гуру" Піховшек там був). Потім кращі люди йшли кудись далі, як і з УНА (статус міжпартійної ассамблеї крайніх правих). Потім злиття УНА-УНСО. Поки залишався політичний характер організації (Юрій Ш.) - вона ще була цікавою. Далі
        прийшов Корчинський з двома "інтелектуалами" - Шкілем і Вітовичем. І почався балаган. Як не дивно, народ купився на балаган (хоча, скажімо, міг купитися на КУН). Тому то Корчинського "увєлі", що позбавило УНА-УНСО їх найбільшого козиря - балаганності.

        10 останніх років історія України є вельми цікавою. :)
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.02.08 | Ростислав

          Re: Версії про Корчинсько

          Shooter писав(ла):
          [..]
          > Ги :) Вітович колись починав, як малий злодюжка. Мав проблеми з якоюсь партією компів, яку пустив "налєво". Взагалі-то, колись був багатообіцяючим СУМ (як не помиляюсь - то і "гуру" Піховшек там був).

          Піховшек був в УССі. Був, аби розвалити.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.02.08 | Shooter

            Re: Версії про Корчинсько

            Українська студентська спілка?
            Піховшик - киянин? Я чомусь вважав, що він - львів'янин. А у Львові було Студендське братство (Марек Іващишин).
            А в братстві часто бував і Гія...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".