МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ми все більше нагадуємо Латинську Америку

02/07/2001 | Майдан-Інформ
По-перше, розкидана по спальних районах анонімна листівка "Остановим голубую агрессию в Украине", де написано, що гомосексуалісти контролюють і антипрезидентську опозицію в Україні, і Парламентську асамблею Ради Європи, і багато інших європейських структур, і в якій бринить жаль по скинутому теж не без участі цих міфічних та всесильних гомосексуалістів сербському диктаторові С.Мілошевичу, показує, що українська влада все менше зважає на думку цивілізованого світу.

По-друге, створення незаконних військових формувань і намагання використовувати їх в боротьбі з опозицією є не чим іншим як повторенням латиноамериканського шляху.

По суті в нас створюються ескадрони смерті, такі собі українські тонтон-макути. Як свідчить історія, ці контрольовані владою покидьки можуть пролити багато крові, але рано чи пізно їхнє панування закінчується, і тоді господарі, рятуючи себе, просто здають цих виконавців брудної роботи. Тож їхній майбутній долі теж не позаздриш.

Якщо все описане вище проявиться у всій своїй красі, Україна надовго опиниться в пітьмі середньовічного терору, коли кожен з її громадян може просто раптово зникнути через необачно розказаний анекдот, коли до ваших квартир серед ночі з обшуками вриватимуться бритоголові молодчики з пов"язками на обличчях, а міліція приїздитиме через годину і розводитиме руками.

Ми спробуємо, навіть ціною власного життя, зупинити цей жах, що насувається на нашу Батьківщину.

Підтримайте нас в цьому, бо завтра кожен з вас, навіть той, хто нікуди не втручається, може стати наступним.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".