МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Шо твориться на в"їзді до Київа.....

02/10/2001 | ВАСЯ ПУПКІН
Я собі їхав 9-го числа до Київа...нікого не чіпав, адекватно реагував на знаки "60", "50", був пристібнутий паском безпеки і не пив за кермом... на в"їзді до Київа (зі сторони Борисполя) десь коло 10ї ранку мене зупиняють два мєнти і кажуть, шо провіряють в"їзжаючий транспорт ( але до мене за кільометр нікого не спиняли) на наявність нелегальних іммігрантів (!), наркотиків та зброї.... я відкрив їм багажник, показав усіх нелегальних іммігрантів. які в тому багажнику в мене було напаковано аж цілих вісім душ, відсипав їм троха маріхуани та кокаїну і поділився по-братськи патронами, бо їм Кучма вже не дає, а також віддав зайвого "калашнікова", бо нашо мені аж три ? Ітак, вони мене відпустили, але пораяли зняти ті кляті черкаські нумери з мого авто, бо сказали, шо вже ліпше зовсім без нумерів, ніж по Київу їздити з черкаськими нумерами. Кучма дуже сі переживає, жеби з Черкасів не наїхало до Київа бандерівців, уна-унсовців і просто олійниківців і не вчинили нагло державного перевороту. ТОму наказав пильнувати черкаські машини і завертати їх назад, або , в крайнім разі - до Таращі. Але мене вони таки пропустили, бо в мене була файна маріхуана.
======
А по київських станціях метро тіж ходять міліціянти і розганяють вшитких бабульок з кукурузою ( паличками), бо ті палички напаковані в таких окопистих лантухах, в котрих межи кукурузов даякий повстанец легко може заховати "шмайсера", "калашнікова", а то й навіть "катюшу", і як Кучма буде їхав на метрі в Гідропарк, то на него може бути вчинений замах ! І жеби даяк захистити Президента от тих злих повстанців, міліціянти - такі браві вояки ! - ходят і вшитких бабів з кукурузов вигонят гумовими дрючками із метро прямо до Сибіру. О ! Мусит бути порядок в метрі, а ви собі як думали ??

Відповіді

  • 2001.02.11 | Мартинюк

    В "Поступ" -до друку!

    В "Поступ" -до друку!

    В.Пупкіну - забезпечити негайне пересилання на Е-мейлу редакції.

    ПІДПИС / нерозбрливо/


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".