МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Акція

02/11/2001 | samurai
Ви часом не помітили, що коли в Києві проходять масові акції протесту, Гарант шукає привід щоб звалити із столиці. Це що випадковість чи побоювання за свою безпеку? Якщо б на вулиці вийшло тисяч сто людей (приміром як в Югославії), правоохоронці не ризикнули б зупиняти таку масу людей.
Тому перевіркою на життєздатність Форуму національного порятунку та й усієї акції загалом буде кількість людей, які прийдуть її підтримати. ІМХО кожен патріотично налаштований громадянин повинен прийти не один, а привести с собою кілька друзів. Тільки в тому випадку, якщо опозиція обєднає навколо себе масово народ, влада буде рахуватись з нею. В іншому випадку нас буде чекати білоруський варіант.
Всі хто не байдужі до долі держави, а також до своєї власної і долі своїх дітей, повинні висловити свою громадянську позицію. Не потрібно боятися протесту, так як це наше конституційне право і влада повинна з ним рахуватися.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".