МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Біда ! У нашого Президента - склєроз ! Його треба негайно...

02/11/2001 | ВАСЯ ПУПКІН
...госпіталізувати, бо він може забути, що ми не воюємо з Америкою, або що ми не воюємо уже 50 років з Німеччиною - і накаже бомбардувати Берлін !!!!
Ось цитата з "Української правди " :
=================
" Кучма рішуче заперечує будь-яку причетність до смерті Гонгадзе. "Стосовно Гонгадзе. Я можу присягнути на біблії чи на конституції, що я ніколи не віддавав подібних наказів про знищення людини. Це просто абсурд. Можливо, ім’я Гонгадзе з'являлося у розмовах, я не пам’ятаю. Проте я даю вам слово честі, що я ніколи навіть не знав цього журналіста". "
======= Кінець ! ( цитати ) ==========
Він не пам"ятає !!!!! Слово "гонгадзе", виявляється, настільки широко вживається в українській мові , що його можна використовувати в повсякденних розмовах про рибалку, полювання, пиво та жінок - і НЕ ПАМ"ЯТАТИ , ЧИ ВЖИВАВ ЙОГО !!! Наприклад, "Потебенько, я вчора, гонгадзе, ходив на полювання, гонгадзе, і вполював , гонгадзе, от такого лося , гонгадзе ! "
======
Він МОЖЕ присягнути на Біблії !!!! То хай присягне !! привселюдно, і щоб це транслювалося по всіх каналах телебачення !!! І хай дивиться при цьому в очі народу, а не втуплюється в підлогу. Він не віддавав наказу !!!! ха-ха, ніби існує форма відданя "подібних" наказів ??? Може він "попросив", або йому запропонували, а він "забув відмовитися".
Ну да, він попросив тільки "щоб чеченці його викрали". Боже, коли вже чеченці викрадуть нашого Кучму ????


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".