МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Про Форум та Комітет

02/13/2001 | Майдан-Інформ
Нам надходять десятки запитань, хто керує акцією "Україна без Кучми!", яка ієрархія та структура опозиції тощо.
Тому роз"яснюємо, що акцією "Україна без Кучми!" керує Громадянський комітет захисту Конституції "За Україну без Кучми!", куди на сьогоднішній день входять 35 громадських організацій та лівих, правих і центристських партій. Більше ніхто акцією керувати не може.
У Форум національного порятунку об"єдналися не партії, а відомі політики. Деякі з них входять до партій, які беруть участь в Комітеті, деякі - ні. Форум тісно співпрацює з Комітетом, але не має на нього прямого впливу, хоча, звичайно, ми координуємо свої дії.
Ні Комітет, ні Форум не мають єдиного лідера. Є люди, які поставлені виконувати певні завдання, за які вони несуть відповідальність. Це відповідальний секретар Комітету Олександр Божко (СПУ), керівник прес-центру Михайло Свистович (УРП) та міжнародний секретар Олена Скоморощенко (СДПУ). Самою акцією "Україна без Кучми!" керують співкоординатори акції Юрій Луценко (СПУ) та Володимир Чемерис (позапартійний). Існує також Рада наметового містечка, куди входять члени різних партій та організацій. Прес-центр акції також очолює Михайло Свистович.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".