МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Тільки не свистіть, що я фашист

02/14/2001 | Антихрист

Не думайте що це психоз. То сіоністи намагаються кожну спробу докопатися істини оголошують або антисемітизмом, або параноєю. Однак, якщо неупереджено розглядати події у світі за минулі 100-150 років, то стає очевидно, що Даґлас Рід, автор книги “Суперечка про Сіон”, абсолютно правильно оцінив основні спонукальні сили історичного процесу.
Отже, перше: НІЯКОЇ ЖИДІВСЬКОЇ ЗМОВИ НЕ ІСНУЄ. Існує світова жидівська держава, яка не має армії – бо до її послуг армія будь-якої країни; яка не має багатьох інших притаманних формальній державі органів – бо до її послуг будь-який орган будь якої держави.
Друге. З’являються зрідка змови ґоїв проти цієї держави, з якими вона, ця держава, нещадно розправляється.
Третє: Кучма – бандит і нічого тут не додаси.
Четверте: І Лазаренко, і Ю.Тимошенко – не етнічні українці, а жиди. Придивіться до Юліної фігури, до очей, вух… Гарна (була), але жидівка.
Наша ситуація: Кучма поставлений сіоністським кодлом, одначе чомусь перестав вдовольняти їхнім вимогам (чи вдовольняв не повною мірою). Сіоністи вирішили його поміняти на “свого”, чи, радше, “свою”. Для цього через Америку підняли рейтинг Ющенка, а він підтяг за собою Юлю. Змайстрували їй імідж борця за енергетичний добробут України. Потім вигнали з уряду, зробивши з неї жертву, кандидатуру на лідера опозиції. У цьому світлі арешт її був обов’язковий. І от нарешті сталося, Юля за ґратами. Далі буде так: опозиція гуртується довкола неї, кучму валять, стає президентом Ющенко, йому щось не вдається, Юля набирає бали (можливо навіть стане прем’єр-міністром), а на нових президентських виборах легко проходить на найвищу державну посаду. І Україна опиняється під безпосереднім сіоністським контролем.
Те, що Ющенко почав себе дискредитувати, підписуючись під ідіотськими заявами – підтвердження сказаному вище.
Що в цьому світлі робити українцям? Не знаю, думаймо.

Відповіді

  • 2001.02.14 | Augusto

    Agov, Majdane?!!!

    De v Vas teka z "kuchmozavrami"? Shche odyn sam do vognju vyjshov! :hot:
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.14 | Фідель Кастро Укр

      Он як вони на світло побігли...

      Ех, Антихристе. це не параноя, це діагноз.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".