МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Хто такі "Тризуб" і за що вони воюють?

02/16/2001 | Майдан-Інформ
Як стало відомо "Майдан-інформу", невідомо звідки та чиїм коштом "реінкарновані", які вже встигли завдати чимало клопоту антикучмістам в Києві 6 лютого, молодики із так званого патріотичного об"єднання "Тризуб" погромили вчора в Тернополі приміщення Комітету захисту Української греко-католицької церкви та здійснили напад на його голову Ярослава Демидася за те, що він має відношення до всеукраїнської акції "Україна без Кучми!".
Нарешті "тризубі" показали своє істинне обличчя продажних холуїв олігархії. До цього випадку вони ще могли прикритися демагогічними словами щодо ненависті до лівих та червоних кольорів. Але Я.Демидась не є ні лівим, ні проросійським. Ця відома людина активно боролася з комуністично-імперським режимом ще тоді, коли більшість членів "Тризуба" ходила пішки під стіл, і коли за це можна було дійсно відправитись на Соловки, якими нас лякають "тризубі" та їхні хазяї.
Чомусь не звертає увагу "Тризуб" на те, що під час правління Кучми русифікація стала тотальною. "Тризуб" не бореться з засиллям російською преси та телебачення, не вимагає відставки принципово російськомовного Азарова, не громить офіси Волкова та Суркіса, які також зневажають все українське. Отже, ідея та чин теж продаються. Вітаємо вас, панове! Степан Бандера, напевно, перевертається в труні від того, що має таких послідовників.
Варто зазначити, що не всі члени "Тризубу" є продажними найманцями. Серед них є багато істинних патріотів України, яких керівництво цієї організації, спекулюючи на їхніх патріотичних почуттях, просто підставляє.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".