МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

СОЦІАЛІСТИ, КОМСОМОЛЬЦІ ТА УНСОВЦІ ПІКЕТУВАЛИ ЦК КПУ

02/22/2001 | Майдан-Інформ
Соціалісти , комсомольці та унсовці пікетували приміщення ЦК КПУ у Києві.

Сьогодні у другій половині дня соціалісти, комсомольці та інші учасники акції "Україна без Кучми" пікетували приміщення ЦК КПУ з приводу того , що фракція Комуністичної партії України фактично проголосувала проти всіх постанов , які мали за мету добитися зміщення із займаної посади генерального прокурора України Михайла Потебенька.

Фракція комуністів у кількості 112 депетатів просто витягнула свої картки із пристроїв для голосування.
Їх не зворушила навіть пристрастна промова матері матері убитого журналіста Лесі Гонгадзе, яка у четвер знову виступила у Парламенті України.

Це викликало велике обурення в першу чергу тих учасників акції "Україна без Кучми" , які належать до партій та організацій лівого спрямування.

Близько сотні соціалістів та комсомольців при підтримці унсовців, влаштували емоційне пікетування ЦК КПУ. Особливе обурення пікетуючих викликала інформація що парламентські комуністи отримали від президенського оточення конкретні "матеріальні стимули" у подяку за таке голосування.

Перд пікетуючими з обуреною промовою виступив сіпівкоординатор акції Юрій Луценко, який нагадав що його поукійний батько у свій час був секретарем ЦК у симоненківській компартії.

Пікетуючі скандували "Симоненко-Іуда"

Священнник, який був серед пікетуючих положив на поріг ЦК КПУ 30 символічних копійок -срібляників


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".