МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Про Корчинського

02/22/2001 | Shooter
Говорить Скипальський.

"В 1992 году Евгений Марчук, который работал председателем СБУ (а я тогда был начальником военной контрразведки), спросил, есть ли у меня выходы на УНА-УНСО. Я ответил, что непосредственных связей нет, но, если нужно, поработаю в этом направлении. Марчук попросил встретиться с руководством организации, прежде всего с Дмитрием Корчинским, и сказать, чтобы их деятельность не выходила за пределы закона. Я встретился с их руководителем на Владимирской горке, поговорили. Через десять минут я понял, что Корчинский подготовлен к встрече со мной, и подумал: "Вот Марчук, хитрит, проверяет, не выдает ли национально сориентированный генерал каких-то тайн".

Чергове підтвердження, що Мітя "тісно спіпрацював" з органами. А коли перед парламентськими виборами УНА-УНСО переросло свою леґенду, на "пріказ" "Сховайся, чувак...а то ти нам шось вже не нрависся", чітко відповів "Єсть!".

І тепер він ще має нахабство щось базікати про "режим і революцію".

Відповіді

  • 2001.02.22 | Shooter

    Доповнення

    Cкіпальський

    "он (Марчук) дезинформирует главу государства, прекрасно зная, что УНА-УНСО создала служба внешней разведки, то есть бывшее первое главное управление КГБ Союза с помощью пятого идеологического управления КГБ УССР, в котором он работал."
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.22 | ВАСЯ ПУПКІН

      От жаль...у нього ТАКІ вуса були .....

      ...До речі взяв і прочитав його книжечку "Війна у натовпі". Написана бездарно з літературної точки зору, тобто дуже неформально , ще сумбурніше, ніж "Вершники" Яновського. Один знайомий унсовець сказав. що багато з того, що робив він та інші рядові члени організації, Корчинський приписав собі.
      ====== І ще : книжка Корчинського вийшла практично одночасно із книжечкою Кучми ( не пам"ятаю, як зветься) і точно такого ж кишенькового формату. Дуже підозріла схожість...може ще й у одній типографії друкувалась, а може і автор один і той же ????
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.02.22 | Мартинюк

        Книга Кучми це другий том книги "Війна у натовпі".....

        А взагалі Марчук круто закрутив - десять років тому створив УНА-УНСО аби зараз його використовувати для боротьби з судовими виконавцями Старокиївського районного суду.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.02.23 | SpokusXalepniy

          Цікаво

          Мартинюк писав(ла):
          > А взагалі Марчук круто закрутив - десять років тому створив УНА-УНСО аби зараз його використовувати для боротьби з судовими виконавцями Старокиївського районного суду.

          Але взагалі, мене цікавить, на які кошти воно працює. Також - козацтво. Також - партії. Про партію Волкова, Суркіса... не кажу.
  • 2001.02.23 | НеДохтор

    Re: Про Корчинського

    Корчинський в політиці це М. Поплавський в музиці та шоу. Думаю не варто тратити сили на аналіз.
    В той час, можливо, ми його запам’ятаємо як українського філософа, мислителя та актора...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".