МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗВЕРНЕННЯ ДО КИЇВСЬКИХ СПОРТИВНИХ ФАНАТІВ

02/23/2001 | Майдан-Інформ
До вас звертається прес-центр Громадянського комітету захисту Конституції України "За Україну без Кучми!" з приводу приїзду у неділю до Києва 100-120 московських фанатів ЦСКА на баскетбольний матч о 16.00 в Палаці спорту.
Але, за нашими даними, їдуть вони не тільки і не стільки за тим, щоб підтримати своїх улюбленців. Насправді вони виконуватимуть оплачене замовлення: спровокувати в центрі Києва бійку, щоб завадити нам провести Народний трибунал над Кучмою.
Ці дані ми маємо з двох джерел, причому один з наших "інформаторів" (він сам київський фанат) нам спочатку не повірив і взявся перевіряти це по своїх каналах. Подробиці ви можете дізнатися на офіційному сайті акції "Україна без Кучми!"
Ми не боїмося нічого і нікого (інакше б не вийшли ще 15 грудня на Майдан), в нас вистачить сил дати відсіч будь-кому, але цього дня київська мерія запланувала провести на Хрещатику свято Масляної. Ми також проводимо о 16.00 прямо на Хрещатику рок-концерт. Там буде багато жінок та дітей, тому нашим завданням є не дати непроханим гостям скривдити бодай одного киянина чи гостя столиці.
Серед учасників акції "Україна без Кучми!" також є київські динамівські фанати, які розбили в нашому містечку свій намет.
Тому ми закликаємо всіх українських фанатів, яким дорога честь України, рідного міста та власна честь, прийти на Хрещатик і допомогти нам разом з тими своїми побратимами, що вже є серед нас, додержати порядок і провести Народний трибунал без ексцесів.

УКРАЇНА ВАС НЕ ЗАБУДЕ!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".