МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

РОСІЙСЬКІ ФАНАТИ-БОЙОВИКИ ПРИБУЛИ У КИЇВ

02/25/2001 | Майдан-Інформ
РОСІЙСЬКІ ФАНАТИ-БОЙОВИКИ ПРИБУЛИ У КИЇВ.

Неділя, 25 лютого.

О 8 годині ранку до Києва таки прибула група агресивно налаштованих болільників московського спортивного клубу ЦСКА у кількості більше сотні осіб.

За даними, які з декількох незалежних один від одного джерел, які попередньо надходили у Громадянський Комітет" Україна без Кучми", існує план використати цю групу російських болільників для провокування бійок та імітування масових безпорядків у Києві , з метою зірвати, заплановані на сьогодні, масові заходи акції "Україна без Кучми".

Дана група болільників-фанатів ЦСКА має погану репутацію в Росії та за її межами через схильність до провокування масштабних бійок як з найменшого приводу, так із без такого.
Їх знають як бойовиків з одного з найбільш "відморожених" угрупувань ультрас ЦСКА - "Red Blue Warriors".

Армійських характер спортивного клубу ЦСКА дозволяє припускати, що у складі цієї групи болільників наявні колишні і діючі військові з професійними навиками ведення рукопашного бою та здійснення провокаційних дій.

Як привід для прибуття у Київ цієї групи, переважно футбольних, фанатів, використано сьогоднішній баскетбольний матч між баскетбольним клубом "Київ" та баскетбольною командою ЦСКА. Матч, який відбудеться у Палаці Спорту, розпочнеться о 16.00 і закінчиться близько 18.00.
Поки що, станом на 11 ранку, російські ультра-фанати розділилися на менші групи і розійшлись по Києву.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".