МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

КАЗКА ПРО ТАРАЩАНСЬКОГО ЛІСОВИКА

02/25/2001 | Андерзон
КАЗКА ПРО ТАРАЩАНСЬКОГО ЛІСОВИКА
(із витертого на форумі Гогадзе)

Жив собі -був таращанський лісовик, Насправді він працював не то на на ICTV, не то на УТ-1 однак йому подобалося називати себе Лісовиком, і він дуже любив, коли люди робили вигляд, що вони в це вірять.
Він працює замилювачем мізків на кучмобаченні.
Колись до президента Кучми з’явився привид Адольфа Гітлера і сказав йому :"Льоня, як би у мене було таке кучмобачення як у тебе, то ніхто б і по сей день не знав що я програв війну..."

Коли любимий президент Кучма полював на здичавілих гонгадзів, то Лісовик гучно жахливими криками заганяв їх на президентівських стрільців, а потім в зубах відносив голови впольваних гонгадзів до ніг президента .

Йому також дуже хотілося набити пику якому не будь Свистовичу, однак сам він боявся це робити, а вмовити інших йому ніяк не вдавалося .

Ще він дуже любив святкувати масляну. Він щороку приводив свою Лісовиху та дюжину малих лісовиченят на майдан Незалежності, де з нагоди масляної міський мер Омельченко щороку будує великий паркан. Там вони цілий день дивилися через щілини у паркані , намагаючись зрозуміти, що там все таки Омельченко хоче будувати.

Однак цього року прийшли погані люди з транспарантами і прапорами, наробили великого шуму і заклеїли всі дірки у паркані своїми негарними листівками.

Тому лісовиченята сидять сумні дома, а Лісовик лається на цілий інтернет та чекає , коли ж нарешті поб’ють нехороших людей які зіпсували йому масляну, а президента хочуть позбавити права вільно полювати на всіляких гонгадз.

Кажуть у Лісовика є навіть прізвище - не то Долганов, не то Лапікура, а може навіть і Кисельов.
Але зватися Лісовиком йому подобалася набагато більше.

Відповіді

  • 2001.02.25 | www

    Re: КАЗКА ПРО ТАРАЩАНСЬКОГО ЛІСОВИКА

    Відчувається, що написано від душі. А на форумі памяті Гонгадзе адміни дійсно спішать каструвати наші постинги, тільки но побачать чиєсь прізвище.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".