МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Наша відповідь Макбету, або монолог Опудала

02/27/2001 | Той самий :))
МОНОЛОГ ОПУДАЛА

Генотипоскопічною експертизою з достеменністю 99.99% встановлено ідентичність трибунального опудала з Гарантом.
(Науковий факт)

Трибунал, кажете? А адвокатом у мене пані Скорик? Ну, ну… Тіштеся, дурні. Потрібен мені ваш адвокат, як зайцю стоп-сигнал, коли я генпрокурора особисто призначаю. Я сам собі і адвокат, і прокурор, і суддя. Та що там суддя, я є закон! Хоч за Конституцією, хоч за Біблією, хоч за Кораном! Тому виправдовуватися не буду - нема перед ким. Кажете перед народом? Теж мені народ, коли з сорока дев'яти мільйонів нормального охоронця вибрати не можна: не встигне вивчитися, а туди ж - лізе з цифровим диктафоном під гарантове ліжко. А якби в мене там жінка ховалася або заначка від Люди? Не соромно? Ніби не Європа, а третій світ. Нікому довіряти не можна: Садат, Раджів Ганді, Мобуту, тепер я - всі ми невинні жертви підступних мельниченків. Нічого святого. Подонкі висшєй мєри.

Ну, хто там у нас, громадський звинувачувач виступає? Ото дурний. Каже, ніби я злодій. Я не злодій, просто мені з країною не пощастило. Уявіть собі, якби я був президентом, скажімо, Швейцарії, хіба б я крав? Тримав би гроші у тих самих банках, де й зараз, але б до чужого - ні-ні! І не думав би. А як президент України змушений красти, бо людина я вже немолода, і по виході на пенсію не хочу, як решта старих, нишпорити по смітниках за порожніми пляшками. От і доводиться - ні, не красти, а гідно забезпечувати сім'ю. А тепер логічно розсудіть: якщо гарант є злодієм в Україні і незлодієм у Швейцарії, хто винуватий? Вірно: Україна!

Ги! Тепер кажуть "корумпований". І слово ж яке бридке підібрали. А я хіба не попереджав, ще коли обирався? В мене гасло яке було? "Порядок і порядність". Так от, "порядок", у моєму розумінні, це коли не хапають поодинці, як вовкулаки-куркулі, а діляться. А "порядність" - це коли діляться зі мною. Так і керую державою, і ніби братва не скаржиться. А шелупоні ніколи не догодиш.

О, знову Лазаря затягли про Гонгадзе. Не набридло? Це ж проста ситуація - як Пушкін, тобто шляхетна людина типу мене, і пасквілянт Дантес на дуелі. Сидить отакий Дантес і строчить, строчить, аж доки йому секундантів не пришлють. Звичайно, мені за посадою стрілятися з пістолетів не личить, тому вважайте, що у нас була дуель на спєцслужбах. Він з інтернетом, я - з генералітетом. Так от, цього разу Пушкін виграв, а підступний Дантес програв. Чому? Бо преса, як то кажуть, четверта гілка влади, а я - перша. А ставити четверту гілку перед першою, це як впрягати воза поперед кобили. Журналюгам треба нарешті зрозуміти, хто у країні господар, і припинити всіляку критику. Бо дєпартірую на хрєн в Грузію!

От горлопани на Майдані зібралися! Волають "ганьба", ніби їх ріжуть. А мені не соромно. Давайте ж подивимось на проблему по-християнськи, бо всі під Богом ходимо. Ну там були маленькі негаразди з "не вбий" і "не вкради" - так я ж не Страшила Мудрий, а пре-зи-дент. Зрозумили? До того ж останні вісім заповідей я блюду! Якби у нас уряд виконував держбюджет, як я християнську мораль, тобто на 80%, я б їм по медалі видав. А мені, бач, "ганьба". Свині гундосі, а не люди!

Що вигавкалися? Ну, добре, несіть мене на Печерськ до Верховного Суду. Тільки не дуже розганяйтесь, бо ви мені вже набридли. Перший закон динаміки вчили? Так, так - "на кожну дію є протидія". Отож, як не позачините свої бандерівські пельки, проведу контракцію - "Кучма без України", збігу від вас і вивезу все, що Паша не встиг поцупити. Що тоді заспіваєте? Отож бо.

Відповіді

  • 2001.02.28 | mara

    Re: Наша відповідь Макбету, або монолог Опудала

    Дуже добре. Тільки поправте про закон динаміки. Це насправді третій закон Ньютона (так нас у школі учили).


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".