МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

І все таки Кучма - лох...

03/01/2001 | Shooter
Ладно, Кравченко - мєнт, дурне, очко рве, але парторгу Южмаша треба би було хоч трохи "пораскінуть мозгами". Сам собі яму копає...

"Я вважаю, це абсолютно правильне рішення. І на майбутнє всі повинні знати", — заявив він після зустрічі з президентом Вірменії Робертом Кочаряном. Кучма сказав, що, віддавши наказ міліції, київська мерія продемонструвала необхідну рішучість у підтримці суспільного порядку.

"Я думаю, ви маєте можливість дивитися, як ці події відбуваються в усьому світі", — сказав президент. "Я радий тому, що в Києві є влада", — додав він.

Кучма говорить, що не проти того, щоб опозиціонери виставляли намети, але вони мають це робити в спеціальному місці в Києві, що їм відведуть влади, передають Українські новини. Нагадаємо, що до цього одним з деяких плюсів української демократії іноземні спостерігачі називали саме існування цих наметів опозиції в центрі міста.

Нагадаємо, до цього прес-секретар президента заявив, що Кучма вважає ліквідацію містечка законною. Коментуючи заклик американського президента Джорджа Буша до Кучми дотримувати принципів демократії і захисту прав людини, представник Кучми сказав, що ліквідація табору опозиції в центрі Києва не суперечить йому. "Законослухняність — це один з найважливіших демократичних принципів", — сказав Мартиненко.

(Рем. Останнє стосується і лоха Кучми)


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".