МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Зюганов підслухав Богдана Бойка :)

03/02/2001 | Shooter
"Ситуацію на Україні спровокували американські спецслужби, і метою цієї акції було прагнення максимально віддалити Україну від Росії", безапеляційно заявив він московській пресі.

Зі слів Зюганова, після недавньої зустрічі у Мінську президентів трьох слов'янських держав Володимира Путіна, Олександра Лукашенка і Леоніда Кучми намітилася тенденція до б'єднання цих країн, і, "по суті, зароджувався новий союз". Ось це, стверджує Зюганов, і було невигідно США.

"Західні спецслужби всіляко прагнули інтегрувати Україну до НАТО з тим, щоб на пострадянському просторі створити плацдарм, який би не дав можливості трьом слов'янським державами відродити себе як повноцінних і впливових держав на величезному просторі Євразії", цитує Зюганова Інтерфакс-Україна.

І глава комітету Держдуми з міжнародних справ Дмитро Рогозін практично не сумнівається, що Георгій Гонгадзе був убитий за розпорядженням тих сил, які хотіли б прибрати президента України Леоніда Кучму.

Нинішня криза, говорить Рогозін, "спровокована тими силами, які хотіли б різко змінити характер сучасної України, привести до влади ті сили, які абсолютно корумповані, які сидять на голці впливу найбільших держав". Все це робиться для "остаточного відриву Росії від України". "Цього не вийде, можу завірити наші друзів і "друзів" в лапках", - заявив Рогозін.

"Нєт слов". Убогі москалики.

Відповіді

  • 2001.03.02 | Мартинюк

    Конспірологи - ату москалів!!!

    Приклад нахабного плагіату і підлого перекручування славетних концепцій Стінгера.

    Все змішалося у домі Облонських...
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.02 | Shooter

      Список можна?

      Якщо Ви вживаєте множину - конспірологи, то дефінуйте, будь-ласка, кого, окрім Ст*інгера ви відносите до даної множини. :)
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.02 | Пані

        Re: Список можна?

        Shooter писав(ла):
        > Якщо Ви вживаєте множину - конспірологи, то дефінуйте, будь-ласка, кого, окрім Ст*інгера ви відносите до даної множини. :)

        Я подозреваю, что мы сами и нарисовались. Это - вы и я. ;):
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.02 | Shooter

          Протестую!!!! :)

          Аналіз подій, а не кричання "нада гол!" - як на мене, зовсім не конспірологія.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.02 | Пані

            Re: Протестую!!!! :)

            Тут Майдан на днях выдал дефиницию конспирологии и мы с вами и Стрингером под нее подходим. Там не про гол было, а про теории заговора.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.03.02 | Shooter

              Re: Протестую!!!! :)

              Я радий, що ми з Вами - знову разом, в неконспірологічній частині людства. :)
          • 2001.03.02 | Майдан-Інформ

            Ша, господа - "Інтегральна конспірологія"!

            Щойно подивився у ПІНГУ - нас уже 1500 чоловік переглянули сьогодні - невже ні один конспролог між ними не затесався?

            А взагалі я дотримуюся концепції того самого Мартинюка, який іноді щось пише на нашому форумі , але йому на відміну від Пінгвіна ніхто не відповідає.

            Згаданий добродій проголосив концепцію "Інтегральної конспірології" . Суть її полягає у тому що без жодних сумнівів визнається існування серйозних таємних змов як проти всього людства, так і проти його окремих представників.

            Однак в результаті одночасної дії багатьох змов, які часто мають зовсім протилежні цілі, в кінцевому результаті виникає якась фігня, яка не є метою жодної із змов , що плелися супроти даного народу, інституції чи індивіда.

            Мушу сказати що це надзвичайно прикрашає наше нудне життя і вносить в нього такий бажаний елемент несподіванки та цікавості.
  • 2001.03.02 | Пані

    Абсолют

    привести до влади ті сили, які абсолютно корумповані

    Мама! А что, есть еще "абсолютнее" коррумпированные, чем нынешняя власть?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.02 | zorro

      Тупi москалi - прогнозовано...

      Скукотища то какая. У аппологетов величия Союза и/или империи все обыденно - Украину к ногтю (читать - в Союз), Россия - пуп земли, даешь!, ату!, бл..., ...вашу мать если не по нашему.
      То ли дело Запад:... "Чего? чего? Какие такие наезды на демократические принципы? А!!!....?" Щасс!!! - ну , короче все то же должно быть по - нашему.
      Тоскливо как - то, а по - моему - они одинаковы ...( говорил в мультфильме флегматичный гусенок...), читать с интонациями Семена Альтова.
      Вопрос - а по чему бы ни по какому , то - есть по нашему, по - новому, по - другому, демократически и т.д. Блин, зараза такая как ко мне прицепилась в 91-ом году (кстати благодаря голодавшим студентам и Руху - великому и единому где был лидер Черновол), так и никак не отцепится. Ну, не могу я мыслить категориями у в ключе меньшовартостi. Если - они ( Запад и Восток) почти одинаковые (одни с двойними стандартами, но с классной экономикой и защитой соц.интересов, кстати все равно - за счет налогоплательщиков; а другие с одними и теми же стандартами прикрываемыми ЛОЖЬЮ), то мы смогли бы стать ( наше общество), чем-то новым и очень современным как с точки зрения политики - суть економической стратегии, так и сточки зрения гуманитарных ценностей и соблюдения свобод личности.
      Ну, блин не знаю, может это только у меня ТАКАЯ ШИЗА и такая вера и желание.
      Есть ли еще кто - откликнитесь!!! Если нет, то и не надо откликатся....Будем ехать заграницу....
  • 2001.03.02 | St*inger

    Треба уважно слухати Потебенька

    Після заяви Потебенька про те, що російськи спецслужби не мають відношення до касетного скандалу, кожна здравомисляча людина повинна зробити для себе абсолютно протилежні висновки. :-))


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".