МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

НАС ЗАПРОСИЛИ НА "1+1"

03/03/2001 | Майдан-Інформ
Цього разу розмова буде присвячена двом питанням:

1) Вади багатопартійної системи України
2) Конструктивна та деструктивна роль опозиції в Україні

Хоча питання поставлені і не зовсім коректно, ми все одно підемо на телебачення, щоб висловити свою позицію. Шкода, звичайно, що передачу глядачі побачать в запису (це означає, що найдошкульніші для влади фрагменти можуть просто вирізати), але навіть таку можливість заявити про себе ми не пропустимо, бо інакше нас звинуватять у небажанні спілкуватися з засобами масової інформації.
Запис дискусії по першому питанню проводитиметься у вівторок, 6 березня, о 14.00. По-другому - з 16.00.
З боку Громадянського комітету захисту Конституції "За Україну без Кучми!" запрошені народні депутати А.Матвієнко, О.Мороз, В.Семенюк, В.Місюра, О.Старинець, Т.Стецьків, Т.Чорновіл та інші, відомі політики Л.Лук"яненко, С.Хмара, Л.Скорик, О. Сергієнко, співкоординатори акції "Україна без Кучми!" Ю.Луценко та В.Чемерис, відповідальний секретар нашого комітету О.Божко, міжнародний секретар О.Скоморощенко та керівник прес-центру М.Свистович.
Будуть і наші опоненти зі штабу порятунку поки що діючого президента. Зокрема, основними особами в дискусії по другому питанню будуть з нашого боку народний депутат України, голова Української народної партії "Собор" Анатолій Матвієнко та, з їхнього боку, народний депутат України, голова партії "Трудова Україна" Сергій Тигипко, якого влада, здається, намітила на місце В.Ющенка, а олігархи, у випадки поразки, на місце Л.Кучми.

Подробиці дискусії, а також точний час, коли передача вийде у ефір, ви зможете дізнатися на нашому сайті.
Оскільки ми не маємо комплексу снобізму найрозумніших людей України, просимо всіх надсилати на наш форум свої міркування та пропозиції, щоб ми могли їх використати у дискусії під темою "ДИСКУСІЯ В ТОК-ШОУ ТАБУ".


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".