МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ОЛЕГ СОСКІН ПІДГОТУВАВ "НАЇЗД" НА ОЛЕКСАНДРА ВОЛКОВА

03/04/2001 | Пані
Снова Соскин. Ну хоть кто-то, наконец, додумался до очевидного!

ОЛЕГ СОСКІН ПІДГОТУВАВ "НАЇЗД" НА ОЛЕКСАНДРА ВОЛКОВА ЩОДО ВАЛЮТНИХ РАХУНКІВ В БЕЛЬГІЇ
04/03/2001, В. Сокол
Версія для друку

Фото с сайта soskin.kiev.ua

Голова Української національної консервативної партії Олег СОСКІН звернувся до прем'єр-міністра Королівства Бельгія Гі ВЕРХОВСТАТА з листом, в якому просить надати інформацію, пов'язану з рядом публікацій, зокрема, з книгою українського журналіста В.ГОНТИ "Український полковник та українська мафія: компромісу бути не може", в якій стверджується, що народний депутат Олександр ВОЛКОВ та інші громадяни України зареєстрували за кордоном фірми, відкрили валютні рахунки, приховують на них валютну виручку і здійснюють там фінансово-комерційну діяльність.

За інформацією УНІАН, як повідомили в УНКП, серед цих країн, пише в листі О.СОСКІН, називалася й Бельгія, де О.ВОЛКОВ має валютні рахунки, зареєстровані фірми, а також містилися назви банків, з якими співпрацювали ці фірми. Голова УНКП, висловлюючи позицію більшості політичних партій і громадських організацій - учасників громадсько-політичного об'єднання "Українська правиця", до складу якого увійшли 15 політичних партій і 28 громадських організацій , просить прем'єр-міністра Бельгії надати наступну інформацію: чи справді О.ВОЛКОВ і члени його родини відкривали рахунки в банках Бельгії?; чи має він у Бельгії будь-яку власність у вигляді нерухомості, приватних фірм тощо?; чи був накладений арешт на рахунки і нерухомість О.ВОЛКОВА бельгійською владою?; чи розпочато розслідування щодо діяльності О.ВОЛКОВА в Бельгії?

http://www.expert.org.ua/2001/03/04/010304w1.shtml


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".