МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Азаров починає...

03/05/2001 | Shooter
...передвиборну компанію, топчучись по одній з перших жертв "українського сафарі" (яка іронія долі!). Чітко вимальовується профіль ймовірного ситуативного спільника для Ющенка на 5 квітня. Порошенко і донбасці навяд чи мають велике бажання лягати під "канкрєтнооб'єднаних".

Як там поживають зелені? Ще не відчувають недостаток зЕлені?

Азаров притягує Бакая до відповідальності
(korespondent.net)

Голова Державної податкової адміністрації Микола Азаров виступає за притягнення колишніх керівників "Нафтогазу України" до відповідальності за порушення чинного законодавства. Таке рішення, за словами головного українського податківця, буде прийняте "буквально найближчими днями".



Кореспондент.net
Березень 05, 13:05


Голова Державної податкової адміністрації Микола Азаров наполягає на притягненні колишніх керівників Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" до відповідальності за порушення діючого законодавства.

Про це він, як передає УФС, заявив увечері 2 березня в "прямому ефірі" на Новому каналі.

За словами Миколи Азарова, "півтора року сотні кваліфікованих спеціалістів-податківців аналізували діяльність цієї компанії", і в лютому нинішнього року документальна ревізія всіх підприємств НАК "Нафтогаз України" була завершена.

Раніше, відзначив Азаров, він неодноразово порушував питання про порушення чинного законодавства в діяльності зазначеної компанії на засіданнях Кабміну і на різних нарадах з керівництвом держави. "І цей факт знайшов підтвердження в документі достатнього обсягу, і наші фахівці, розглядаючи його, доходять висновку про необхідність притягення винних у цих порушеннях керівних осіб цієї компанії ("Нафтогаз України") до відповідальності за їхні дії", – заявив він. При цьому Микола Азаров підкреслив, що таке рішення буде прийняте "буквально найближчими днями".

Відповідаючи на питання щодо наявності в колишнього майора СБУ Миколи Мельниченко записів розмов М.Азарова з Президентом України Леонідом Кучмою про крадіжки колишнім керівником НАК "Нефтегаз України" Ігорем Бакаєм сотень мільйонів доларів, головний податківець країни сказав: "Говорити можна усе, що завгодно; на жаль, у нас ніхто не відповідає за свої слова". Разом з тим, за словами Миколи Азарова, той документ, що "зараз з'явився, ставить крапку на всіх міркуваннях і просторікуваннях". "Досить узяти документ, і не залишиться ні краплі сумнівів", - стверджує голова ДПАУ.

Він також повідомив, що неодноразово доповідав Президенту України про ситуацію з наповненням бюджету, у тому числі і про платежі НАК "Нафтогаз України". За інформацією Азарова, до Кучми приходили й інші керівники, які говорили протилежні речі. "Приміром, я говорю, що є порушення, а інші керівники, говорили, що це не так, і Азарова треба поставити на місце", – сказав “Новому каналу” Микола Азаров. На його думку, "в основі цього конфлікту лежали, насамперед, інтереси держави, як я їх розумів".

Відповіді

  • 2001.03.05 | Юлиан Тютюнник

    Re: Азаров починає... И ПРОИГРЫВАЕТ

    ну где это видано, чтобы второй по силе исполнительной власти человек в государстве - начальник налоговой - вострил лыжт со своей горки в публичные политики ? Раз сиганул - знать в трюме - течь, а стало быть - все крысы - скорей по шпангоутам не берег, а то неровен час заштормит...
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.05 | Shooter

      Re: Азаров починає...і продовжує

      В ситуації, в якій знаходиться Азаров, сьогодні він - жах снів комерсантів, а завтра - ніхто. Коли ж за тобою стоїть певна політична сила, "разгавор - савсєм іной".

      Такщо дії Азарова в світлі майбутьої партизації суспільства - дуже навіть логічні, правильні і "поплатні".
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.05 | Майдан-Інформ

        Чому Азаров все таки вирішив наїхати на Бакая?

        Привертає увагу наїзд Азарова на Бакая. Можливо це також погоджено з Папіком.

        З огляду на присутність теми Бакая в оприлюдненій розмові Азарова і Кчми, це може бути підстелянням подушок у місці, де повинен впасти...
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.05 | Shooter

          Re: Чому Азаров все таки вирішив наїхати на Бакая?

          Бакай - вже давно "економічний" труп. Політичною фігурою він ніколи і не був. А оскільки мордатий Саша, в якого він шукає притулку, і сам "канкрєтна" ослаб, то "кому такий Бакай сьодні нада".

          От і "пінають" хлопця ногами...
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.05 | Мартинюк

            Бакай друг Литвина.

            Окрім того Бакай час відчасу демонстрував ( чи імітував) елементи українофілії. Ось це Азарову вже точно не могло подобатися.

            У всякому разі - Бакая здають. Однак він не такий уже застиглий політруп. Значить у Папіка може появитися новий ворог ( або Бакай, або ж Азаров)
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.03.05 | Shooter

              "Нагорі" друзів нема.

              Швидше, йде PR акція про "справедливого" Азарова (ну і папіка, як натхненника). Як жертву вибрано на сьогодні самого безборонного "братана", за котрим немає ні політичної структури, ні (вже) поважної економічної.

              Також "наїзд" на Бакая свідчить про значне послаблення позицій Литвина, від якого вже місяців зо 3 - ні слуху, ні духу.
  • 2001.03.05 | Shooter

    Азаров і папік

    Як і не важко було передбачити, за Азаровим стоїть "папік". Це ще раз підтвержує тезу, що долю Ющенка 10 квітня вирішуватиме Кучма. Надіюсь, папіку вистачить розуму не скочити в пащу "канкрєтнооб'єднаних".

    Лидер партии регионов Н.Азаров будет председательствовать до тех пор, пока партия в 2004 г. не выдвинет своего лидера на пост Президента
    http://www.liga.kiev.ua/lenta/get.html?id=9574

    Новоизбранный глава Партии регионов Николай Азаров будет председательствовать "до тех пор, пока партия в 2004 году не выдвинет лидера, который станет претендентом на пост Президента Украины". Сам Н.Азаров "на этот пост не претендует". Об этом он заявил сегодня на съезде партии.
    По словам Н.Азарова, он согласился на лидерство в партии, поскольку "не видел другого выхода". Н.Азаров отметил, что "принять окончательное решение" ему "помог" Президент Леонид Кучма. Заместителями председателя Партии регионов избраны Владимир Рыбак, Геннадий Самохвалов, Валентин Ландык, Владимир Семиноженко, Петр Порошенко. Кроме того, на съезде утвержден президиум партии в составе 19 человек.

    Как сказал в выступлении секретарь партии В.Семиноженко, Партия регионов будет "выступать за построение бюджета, начиная с регионов".

    Справка УНИАН. Партия регионального возрождения "Трудовая солидарность Украины" на съезде получила новое название - Партия регионов. Она образовалась вследствие объединения пяти партий - Партии регионального возрождения Украины, Партии труда, Партии солидарности, партии "За красивую Украину" и Всеукраинской партии пенсионеров. Объединительный съезд состоялся 18 ноября 2000 года в Киеве.
  • 2001.03.05 | Адвокат ...

    Кепкувати з Азарова можна... лище спіймавши його у щуроловку!

    Микола Янович -- людина хитра та слизька.
    Неполохлива, з гострими зубами. Його "кульбіт" (
    поєднання ґестапо із помірним соціялізмом в одній
    особі ) -- це знак. І практикуючим політикам треба
    його зрозуміти!

    Поки що каламутний потік 5-ти дивних партій на
    поверхню виніс от що:
    1). Жовто-блакитні ( в минулому -- червоні )
    директори та чиновники вирішили, що прийшов їхній
    час вимагати "свого". Бо усі, хто зараз
    брьохається у публічній політиці, як лайно у
    ополнці, до певної міри ослаблені і неспроможні
    щось путяще зробити. Тож, коли нема кого
    підтримувати, треба грати самим!
    2). Які б схожі "на ліцьо" не були
    "реґіоналіщики", "відровці", "трудовщики" та
    "обрізіні", всі вони мають свої інтереси та свої ж
    стратеґії їхньої реалізації. "Азаровці" дійшли
    висновку, що на майбутніх виборах ні АП, ні МВД з
    СБУ не зможуть дати спраглим влади те, що дасть
    звичайний та скромний податківець. Тож, мочть
    будуть таки в сортирах, сортирах податкової --
    міліції, поліції, інспекції, адміністрації...
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.05 | Shooter

      Фільтруйте базар! :)

      Гм...я чомусь думав, що "реґіоналіщики" і "відровці" - "одно і тоже ліцьо". :)
    • 2001.03.05 | Максим'як

      Re: Азаров. Партія економічного злочину.


      Якщо буде коли-небудь такий гіпотетичний суд, як Нюрбергський процес, наприклад, щоб встановити міру злочину перед українським народом, то Азарова злочини, за тяжкістю, переважать всі інші.
      Азарівську ідеологію збору податків, за її руйнівним ідеологічним впливом на український народ, можна тільки порівняти із впливом фашистської ідеології на німецький народ.
      Азаров є співучасником сотень мільйонів економічних злочинів, які були вчинені і продовжуються робити щоденно в Україні. Саме він штовхає до злочину всіх, без винятку, громадян, від продавця газет до директорів великих компаній, та відбирає потім свій відсоток вкраденого. Азаров грабує Україну, грабує український народ. Це його щоденна робота.
      Азаров поставив кожного, хто прийшов до підприємництва, перед вимогою:
      Вкради і поділися, або я тебе знищу.
      Створення партії - це перехід на новий якісний рівень, щоб використати піраміду збирачів данини від рядового податківця до самого Азарова в політичних цілях.
      Ні, ми не живемо в епоху кучмізму, ми не живемо в епоху потебеньківщини чи кравченкізму – ми живемо в епоху АЗАРОВЩИНИ. В епоху заміни ідеології державності на ідеологію економічного злочину.
      Запеклий російський шовініст, Азаров недавидить все українське-національне, він перетворив всю Україну в російське кріпацьке село.
      Азарова буде найважче усунути, за ним стоїть Росія
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.05 | www

        КПУ слазь !

        Даже представить страшно, какого Франкенштейна создал Азаров в обличьи своей т.н. партии. Под угрозами налоговых проверок и последующих репрессий в это кодло из страха вынуждены будут вступить почти все предприниматели. И попробуй выйти. КПСС по сравнению с этим псевдополитическим монстром покажется кружком юных натуралистов. Симоненко, сливай воду !
  • 2001.03.06 | Shooter

    Кучма

    Ну що ж, Кучма "снова в грє".

    Частково виконав побажання Ющенка - Грідасова зняли, Азарова не підчинили КМ. Останнє було легко передбачити після обрання Азарова головою нової партії.

    Виглядає так, що Кучма поставив Азарову умову: або ти очолюєш "донбасників і чекулядового Порошенка", або я підчиню тебе нафіг Мітюкову. Таким чином папік плотно контролює донбасівців і "давить на мозги" в корєнь абарзєвшім канкрєтнооб'єднаним зі свитою.

    Що, знову ж таки в сьогоднішній ситуації, не зле для Ющенка.

    P.S. Поклін визнання Литвину за вдалий хід. :)
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.07 | Майдан

      Хто може пояснити ?

      Хто може пояснити - наскльки керування політичною партією і силовим ( за словами самого Азарова ) державним органом узгоджується з українським законодавством?


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".