МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

В РАЙОНІ НАМЕТОВОГО МІСТЕЧКА З"ЯВИВСЯ СВИСТОВИЧ З ПОРОЖНЬОЮ ПЛЯШКОЮ

03/05/2001 | Майдан-Інформ
Біля парку Шевченка був помічений керівник прес-центру Громадянського комітету захисту Конституції "За Україну без Кучми!" Михайло Свистович.
Він рухався від гастроному "Морозівський" в бік наметового містечка з порожньою пляшкою "Спрайту" в руках. Місткість пляшки була 0,33 літри.
На якусь мить дискусії стихли, і всі тривожно-зацікавлено повернули свої голови в його бік. Та, на превеликий жаль міліціонерів, учасників акції, співчуваючих та опонентів, М.Свистович, не доходячи десяти метрів до крайнього намету, пожбурив цю зброю інтелігента у смітник.
Як вдалось вияснити кореспондентам Майдан-Інформу вічно забіганий керівник прес-центру вирішив вгамувати спрагу на ходу, щоб не втрачати часу, але, випивши вміст пляшки одним духом, не виявив поряд смітника, а виховання, отримане в стінах червоного корпусу університету, не дозволило йому просто викинути тару на вулиці. Тож він і ніс її до найближчої урни.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".