МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Моя дорогая редакція, я офігеваю.

03/07/2001 | St*inger
З http://www.pravda.com.ua/?1037-10-1

"Мельниченко тиждень тому знаходився на військово-повітряній базі США, розташованій у місті Сустенберг у Нідерландах. "Рух за єдність" усупереч спростованню НАТО продовжує розвивати тему перебування майора на об'єктах Альянсу.

У Сустенберзі Мельниченко знаходився "за станом на 26 лютого", заявив секретар з ідеологічної роботи партії "Народний Рух України - за єдність" Олег Шеремета. У партії буде фотопідтвердження цього факту, і його в найближчі день-два передадуть до генпрокуратури.

Шеремета відмовився назвати джерело цієї інформації. За його словами, на цій базі в Сустенберзі раніше побувала делегація Руху, до складу якої входили Дмитро Панамарчук, Михайл Бойчишин, Ілько Кучерів, а також кілька українських тележурналістів.

На минулому тижні в Києві на прес-конференції лідер "Руху за єдність" Богдан Бойко повідомив, що Мельниченко знаходиться на одній із баз НАТО в Бельгії, Нідерландах або Люксембурзі. Тепер інформація більш конкретна - база не НАТО, а США. Втім, партії як і раніше, апелює до Альянсу.

"Народний Рух України завжди підтримував входження України в НАТО, однак, у даному випадку виникає питання, чи не порушує діяльність майора Мельниченкадоговір про партнерство України з НАТО, і чи не є це втручанням у внутрішні справи суверенної держави - України", - відповів Шеремета Альянсу, який назвав поведінку Бойка проявом психозу "холодної війни".

===========

Відкоментуйте самі, бо мене вертає.:(
Особливо згадування Бойчишина.

Відповіді

  • 2001.03.07 | Пані

    Ну и?

    на цій базі в Сустенберзі раніше побувала делегація Руху

    Дата не специфицирована. Может в 1913 году?

    А что касается фотопідтвердження цього факту - чего это они так долго? Никак фотошоп освоить не могут?

    А если серьезно - то такие "сведения" по идее должны распускать агенты влияния России. Что, этот недоРух таковым является?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.08 | St*inger

      Re: Ну и?

      Що стосується Махайла Бойчишина і "раніше". Якщо дійсно справа йде про 92-93-ій роки (до його зникнення), то правильно було вжити "в свій час".

      Те що Бойко співає з подачі Банкової не викликає жодних сумнівів.
      Дивує інше. Українські журналісти знову засунули язикі в жопу.:(
      А звинувачення Бойка на адресу НАТО є прекрасном привідом нарешті звернутись до західних офіційних чинників з проханням відкоментувати підозри на рахунок місцезнаходження Мельниченка і його "друзєй".
      Після минулої заяви Бойка до натівців за коментарем зверталась "Німецька Хвиля".
      Може цього разу хтось із "видатних" українських журналістів набереться сміливості отримати офіційне спростування від Робертсона?
  • 2001.03.08 | Максим'як

    Re: Моя дорогая редакція, я офігеваю.

    Опрелюднення такої інформації через особу молодого підлюка Бойка, начебто рухівця, свідчить, про розрахований ефект впливу на маси цієї качки.
    З боку будь-якої державної особи, за таке повідомлення, потрібно нести відповідальність. А Бойко - є ніхто. Видно його підловило ще КГБ в совєтські часи, як він крав з колгоспу мішок бурачанки і він далі змушений відробляти, щоб не здали його долганівцям на розкрутку.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.08 | Oleh

      Re: Моя дорогая редакція, я офігеваю.

      Aga. Tochno.

      A kudy podilys' moji dorogi nezlamni borci za shchastya narodu ta zemlyaky Vasyl Chervonij ta Mykola Porovskyj????
      2-j termin deputatyat'. Kupyly jih za mishok cybuli (cukrovyj zavod - odnogo, i hren znaje za shcho - drugogo). Ja vpevnenyj, shcho takyh deputativ perevazhna bilshist'.

      Nahren nynishniu Verkhovnu Zradu. Nahren nynishniogo Prezydenta.

      Dajesh dostrokovi vybory i Parlamentu, i Prezydenta!

      Neobhidnyj zakon (jak zrobyly v Chekhii, Prybaltyci ta in. krajinah) pro vidsunennya na 5 rokiv vid bud'-jakyh derzh. posad liudej z komunistychnym ta Kuchmivskym mynulym.
      Liubi vynyatky rozglyadaty personalno.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".