МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

СВІТОВІ ЗМІ ВИСЛОВЛЮЮТЬ ЗАНЕПОКОЄНІСТЬ ОСТАННІМИ ПОДІЯМИ В УКРАЇНІ..

03/09/2001 | Макс
http://www.expert.org.ua/2001/03/09/010309w4.shtml
Фактично усі провідні ЗМІ світу, присвятили увагу демонстраціям в українській столиці - багаточисельні загони спецпідрозділів, палиці, фізична сила з обох боків, залізні речі в повітрі, побитих і закровавлених хлопців грузять до авто.

Зокрема авторитетна британська інформагенція ВВС висвітлює події таким чином.

У Києві відбулися акції протесту української опозиції, які супроводжувалися запеклими сутичками демонстрантів і правоохоронців біля адміністрації президента.

Демонстранти жбурляли в шеренги міліції каміння, цегли та пляшки і били палицями. У відповідь загони "Беркута" застосували сльозоточивий газ.

Наш кореспондент повідомив, що з обох боків є поранені.

В інтерв'ю журналістам голова проводу УНА-УНСО Андрій Шкіль сказав, що двох учасників акції протестів відправлено до лікарні з переломами рук та стегон.

В акціях опозиції взяли участь до 10-ти тисяч осіб, за даними опозиції - більше.

Раніше демонстранти пікетували міністерство внутрішніх справ України, вимагаючи звільнення заарештованих вранці членів УНА-УНСО, які були затримані при спробі прорвати кордон міліції біля пам'ятника Шевченку під час церемонії покладання квітів вищим керівництвом держави на чолі з президентом.

Президент Кучма, який після ранкової церемонії відвідав Закарпаття, назвав неправдивими повідомлення про те, що сьогодні вранці міліція застосувала силу проти опозиції і побила народного депутата Валентину Семенюк.

Як наголосив голова проводу УНА-УНСО Андрій Шкіль, сьогоднішня бійка "не була потрібна, оскільки в опозиції ще залишились можливості скинути режим Кучми конституційними методами".

Співкоординатор акції "Україна без Кучми" Юрій Луценко повідомив про арешт майже сімдесяти членів орґанізації УНА-УНСО і про розгром міліцією штабу цієї орґанізації, повідомляє ВВС.

Відповіді

  • 2001.03.10 | ВАСЯ ПУПКІН

    пізно спохопилися....

    "Президент Кучма, який після ранкової церемонії відвідав Закарпаття, назвав неправдивими повідомлення про те, що сьогодні вранці міліція застосувала силу проти опозиції і побила народного депутата Валентину Семенюк. "
    -----------
    - Пане Президент, чи правда, що...
    - Ні, це брехня ! Це витівки так званої опозиції, мать їх йоб !
    - А от чи правда, що..
    - Ні ! Що це ви собі дозволяєте обпльовувати нашу, так сказать. незалежність ? Ви що ? Це ж не просто так, ето же нада ! Ето же ж фурор !
    - А...
    - Бе !
    - Ну...
    - Піздят всьо. Ето я вам авторітєтно заявляю. А наводнєніє - ето всьо рук дєло ЄЕСУ. Ето іх почєрк !
    - Но....
    - Я нє позволю, пока я в етой странє прєзідєнт, шоб єщьо кто-то стрємілся стать прєзідєнтом. Всьо, хватіт, работать надо, а нє в політіканство заніматься.
    - Но міліція же ж побила народного дєпутата Сємєнюк, ето ви как объяснітє ?
    - Ето враньйо, ето Сємєнюк побіла трінадцать правоохранітєльтних органов, а потом поскользнулася на банановой шкуркє....очнулась - гіпс. Начала бєсподставно обвінять , понімаєш, органи, прєзідєнта. А, может, она пьяная била, ілі накурєна. Однім словом, баба должна сідєть дома, а нє по всякого рода сомнітєльних мєропріятіях шляться. А ми с Азаровим єщьо посмотрім, сколько она пріпрятала нєучтьонной прібилі.
    - Но єсть же свідєтєлі...
    - Ето всьо лажа, хєрня всьо ето. Я знаю, как свідєтєлі покупаются....


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".