МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

О 15.00 - ПІКЕТУВАННЯ КИЇВСЬКОГО УПРАВЛІННЯ МВС

03/10/2001 | Майдан-Інформ
О 15.00 - ПІКЕТУВАННЯ КИЇВСЬКОГО УПРАВЛІННЯ МВС

Громадський комітет "Україна без Кучми", Фронт Національного порятунку, Громадський комітет "За правду" закликають всіх взяти участь у пікетуванні головної міліцейської установи Києва з вимогою звільнити всіх , кого безцеремонно і без представлення звинувачень було заарештовано вчора, в п’ятницю 9 березня

Сьогодні, в суботу 10 березня, на 15.00 намічено пікетування київського управління МВС на площі Михайлівській.

За неповними даними що надійшли від громадських організацій, котрі вчора проводили маніфестації, , із застосуванням грубої сили та з жорстоким побиттям було заарештовано майже три сотні учасників вчорашніх маніфестацій.

Особливо жорстокий погром та побиття було вчинено стосовно членів УНА-УНСО, офіс яких повністю розгромлений. Зараз невідома доля і місцезнаходження 120 членів цієї організації.
Як свідчить член УНА-УНСО Тетяна Чорновіл, якій з поламаною рукою вдалося втекти із спецназівського автобуса, багато унсовців знаходилися в настільки важкому стані, що їх вантажили в автобуси непритомними.

Окрім жителів Києва, заарештовано велику групу львівян , членів Громадського комітету "За правду", черкаських соціалістів, харківян та полтавчан та жителів інших міст , які вчора приїхали до Києва аби взяти участь в маніфестаціях. Серед заарештованих члени РУХу, Соцпартії, просто безпартійні. Їх місцезнаходження також невідоме.

Депутат Верховної Ради Валинтина Семенюк зараз знаходиться в лікарні під крапельницею, внаслідок травм голови від триманих вчора ударів міліцейськими кийками.

Режим , не маючи інших аргументів вирішив залякати незгодних за допомогою грубої сили і противоправних дій. Закликаємо всіх небайдужих зібратися сьогодні о 15.00 біля головного міліцейського управління міста Києва, що знаходиться на Михайлівській площі між Софіївським та Михайлівським собором.

Відповіді

  • 2001.03.10 | Майдан-Інформ

    ПІКЕТУВАННЯ ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА ЗАВТРА

    ПІКЕТУВАННЯ ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА ЗАВТРА

    Щойно, на об'єднаному засіданні Громадського комітету "Україна без Кучми", "Форуму національного порятунку" та Громадського комітету "За правду" приянято рішення про перенесення пікетування офісів МВС, яке планувалося сьогдні на 15.00 на завтра.

    Буде пікетуватися не Київське міське управління МВС, як намічалося сьогодні, а саме Міністерство Внутрішніх справ, яке розміщене на вул. Академіка Богомольця ( другий вихід із метро "Хрещатик").

    Початок пікетування - 15.00 за київським часом.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".