МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

9 березня Кучма зрадив всіх свїх 16 мільйонів виборців...

03/13/2001 | Sergey
Я звертаюсь до того, хто ще НЕ зневірився у своїй відданості до свого президента. Мені вже жаль тебе, бо 9 березня Кучма зрадив всіх свїх 16 мільйонів виборців. Не зробив виключення нікому !
Зрадив, бо ЖОДНУ людину НЕ допустили (не примінюючи силу, як сказав гарант). Не допустили прийняти участь у процесі покладанні квітів до памятника Тарасу РАЗОМ з улюбленим президентом. Але навідь якщо б Ви дуже забажали підтримати президента і покласти з ним квіти в цей день, то у Вас би це ніяк не вийшло. Крім того, що кордон міліції не пропускав НІКОГО (навідь депутата!), час покладання було змінено останньої миті ! Час покладання змінено, а процедуру скорочено…
Якщо ти підтримуєш Кучму і як фанат хочеш бачити свого кумира при кожній зручній нагоді, то ти, напевно, вже звик до кордонів міліції та металошукачів, бо у гаранта, мабудь, алергія на метали… та й на тебе - прихильника. Якби ти прийшов 9 березня до памятника Шевченку, ти б у цьому переконався… Але я не бачив тебе. В день, коли гарант вийшов віддати шану поету, я не бачив жодного з цих 16 мільйонів !
А тепер я питаю себе: "А чи є взагалі хто-небудь з Вас? З тих, хто сьогодні на виборах поставив би "галочку" навпроти прізвища Кучма?". Чи залишився хто-небудь з Вас після цих заяв Гаранта. Після заяв, що він, ставши президентом, не відмовився від директорської звички "проїхатись" по комусь російськими матами, а потім забути про це (чому він мовчав про це до виборів?)… Чи проголосував би хто за людину яка то памятає, а то не памятає Гонгадзе? За людину, яка вже боїться своїх виборців… За людину, яка заявляє, що "силу з боку міліції не було примінено"… Я не розумію як міліція, не примінюючи силу, могла НЕ пускати людей до памятника. Вони що вмовляли кожного по одинці і після цих вмовлянь люди згоджувались не йти зовсім, або почекати поки… зайнято? Я б зрозумів, якщо мова йшла про місце в клозеті (ради Бога вибачте мене за порівняння), тут справді рівні всі - і депутат, і член УНСО, і президент… зайнято, так зайнято !
Але ж це памятник Шевченку ! І це день народження великого Кобзаря !

… Але ти не згоден зі мною? "Ну то й що, що не пустили," - кажеш ти - "значить так треба для держави, для президента, для порядку…".
Тобі все однаково… Тепер я знаю хто ти…
Але почекай. Хіба міг байдужий прийти на вибори та потрудитися вкинути бюллетень?
Щось тут не так…


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".