МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УНА-УНСО ОПРИЛЮДНЮЄ СПИСКИ ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ

03/17/2001 | Майдан-Інформ
УНА-УНСО ОПРИЛЮДНЮЄ СПИСКИ ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ

Як повідомили і з прес-служби УНА-УНСО, 16 березня вночі з спец приймальника на ДВРЗ випустили п"ятьох членів організації, ввечері ще 12 осіб.

За попередніми необробленими списками безвісти пропали :

1. Савенко
2. Рогозій Вячеслав
3. Хамашко Володимир
4. Островський Сергій
5. Болотний
6. Гашук
7. Литвиненко
8. Кінаш Ігор
9. Назар Василь
10. Ватус Артур
11. Смірнов Павло
12. Довіченко
13. Деркач Роман
14. Озоганич Василь
15. Микола Головач
16. Микола Яцук

11 осіб зараз знаходиться в СІЗО СБУ
18 утримуються в спец приймальнику на ДВРЗ.

Поки що цей список далеко не повний. Більш повний список буде оприлюднений найближчим часом. Велику тривогу, викликала інформація про те що з 9-10 березня у моргах Києва знаходиться 19 тіл молодих людей , переважно з черепно-мозковими травмами.

В УНА-УНСО також надходить інформація, про те що репресивні акції проти УНА-УНСО, які розпочалися 9 березня координуються так званим "Антитерористичним центром СНД ", у склад якого українські спецслужби увійшли у відповідності з угодою, підписаною Леонідом Кучмою минулим літом на самміті СНД.

Російські спецслужби, які відіграють основну роль у цій організації, вже давно включили УНА-УНСО у список своїх найбільших ворогів, оскільки вони вважаютьїх відповідальними за неуспішні дії російських військ у Чечні, особливо в часі першої чеченської війни 1995 року.

З огляду на це, не виключена можливість передачі деяких заарештованих членів УНА-УНСО в руки ФСБ та російської військової розвідки.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".