МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ребята...давайте споры о России и Украине перенесем в другой форум

03/18/2001 | Вася Пупкін
Например "Славянское единство" Абакумова. http://slavica.maillist.ru/cgi-bin/forum/config.pl?read=88

Там такі теми піднімаються цікаві : :


Re: Не только Корчинский.
Отправил: Абакумов. (212.109.50.203)
Date: Воскресенье, 18 Мара 2001, в 17:40

In Response To: Re: Острота противостояния. (Nekto)

О. Витович (хоть и в ещё меньшей степени, чем Дм. Корчинский) тоже (как и нек. др. лидеры унсовцев) иногда склонялся к пан-восточнославянизму с центром в Киеве.

> A. B.

Відповіді

  • 2001.03.18 | CD

    А чому? Тут якраз по темі

    Нікуди не дінешся. Насправді Україна без Кучми - це Україна без Москви.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.18 | технолог

      Якраз не по темі

      Я підтримую Васю повністю. І не перестану повторювати, що ми знову забалакуємо нагальне. Замість того, щоб обговорювати конкретику по протидії "гаранту" ми знову розиваємося мислію по древу. А "хлопчики на підхваті" не сплять, а роблять свою справу.Сьогоднішній вечірній ефір УТ-1 повністю присвячений нам, але скільки ж бруду там вилито. Якщо ми так будемо й далі обговорювати що завгодно, знову буде інтелігенція прокладкою між "рабочім класом" і "трудовим крестьянством. І цілком заслужено, бо поки що ми показуємо саме такий рівень.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.18 | CD

        Є теорія і є практика

        Згоден. Технологія - це важливо.
        Але без концептуального (навіть філософського) осмислення технологія сліпа.
        Може, подумати, як можна розділяти, тут, на форумі. Вказувати чітко, що пишете про технологію : "Методи наклеювання листівок", "Чим мити очі від сльозоточивого газу", і т. п.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.18 | Майдан

          На жаль ще є практика

          Наприклад ось - СБУ вперше за час свого існування проводить масштабні політичні арешти. Діє свідомо на знищення організації як такої (УНА-УНСО).
          Арешти абсолютно неадекватні можливим звинуваченням і спрямовані в першу чергу на блокування роботи інформаційних органів цієї організації.

          Є інформація, яку важко проігнорувати про те що окрім важко побитих є і покійники. Виглядає що спецслужби зараз пробують замести сліди.

          Однак все це чомусь нікого не цікавить.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.19 | mara

            Re: На жаль ще є практика

            Майдан писав(ла):
            > Наприклад ось - СБУ вперше за час свого існування проводить масштабні політичні арешти. Діє свідомо на знищення організації як такої (УНА-УНСО).
            > Арешти абсолютно неадекватні можливим звинуваченням і спрямовані в першу чергу на блокування роботи інформаційних органів цієї організації.
            >
            > Є інформація, яку важко проігнорувати про те що окрім важко побитих є і покійники. Виглядає що спецслужби зараз пробують замести сліди.
            >
            > Однак все це чомусь нікого не цікавить.

            Поясніть, будь ласка, свою останню фразу.
            Ви звертались до Карпачової, до американсько-українського бюро захисту прав людини, в емнисті інтернешл? І там ніхто не реагує?
            Чи цей закид - учасникам цього форуму?
            В чому можуть проявитися наші вболівання?
      • 2001.03.19 | Пані

        Тема про "союз" - не "что угодно"

        технолог писав(ла):
        > Я підтримую Васю повністю. І не перестану повторювати, що ми знову забалакуємо нагальне. Замість того, щоб обговорювати конкретику по протидії "гаранту" ми знову розиваємося мислію по древу.

        Гарант, когда его припечет и не будет другого выхода, вполне может повернуть оглобли и бросить свой (хреновый, но существующий) аппарат на пропаганду "союза с Россией". Это вполне реальный сценарий.

        Лучше опережать ходы и обговаривать возможную контрпропаганду до того. Что и было сделано. Из прошедшей уже тут дискуссии про "союз" вполне можно составить пару доходчивых речей и листовок.


        > А "хлопчики на підхваті" не сплять, а роблять свою справу.Сьогоднішній вечірній ефір УТ-1 повністю присвячений нам, але скільки ж бруду там вилито.

        12,9% - вот она эффективность УТ1, Интера и АйСиТиВи вместе взятых. Мельниченко, о котором информации было в широкодоступной прессе с гулькин нос, и то верят больше.

        Не стоит уделять так много внимания УТ1 - они гавкают преимущественно для того же электората, что и Симоненко - а этих только могила исправит - причем в буквальном смысле.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".