МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Донецьк готовий підім*яти всю Східну Україну!!!!

03/26/2001 | Impeach

За последние несколько лет Донбасс превратился в крепость местной элиты, которая монопольно контролирует практически все процессы в области, региональные власти и промышленность. Новый бизнес в регионе можно начать только с разрешения «семьи». С апреля в Донецкую крепость будет положен последний камень, а местная элита, вероятнее всего, перейдет к экспансии на другие прилегающие регионы.

http://www.part.org.ua/default.php?art=8980740

Відповіді

  • 2001.03.26 | Kosar

    Створення фракції "Регіони України" ще одне підтвердження!!!

    Донецькому клану, схоже вже просто набридло відсижуватися в своїй області. І створення нової фракції, за якою як кажуть стоїть Ахмєтов, ще одне підтвердження серйозності намірів Донецької еліти. Одним словом, можна чекати на нову війну між кланами. На цей раз Донецьк проти Києва і Дніпропетровська....

    Цікава буде бійка думаю.....


    Impeach писав(ла):
    >
    > За последние несколько лет Донбасс превратился в крепость местной элиты, которая монопольно контролирует практически все процессы в области, региональные власти и промышленность. Новый бизнес в регионе можно начать только с разрешения «семьи». С апреля в Донецкую крепость будет положен последний камень, а местная элита, вероятнее всего, перейдет к экспансии на другие прилегающие регионы.
    >
    > http://www.part.org.ua/default.php?art=8980740
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.26 | Толік

      Татарьска орда пішла на Київ

      Просто донецький клан вже виріс - і переріс можливості донецького регіону. Тому закономірний рейд на Киів, просто їм набридло відсиджуватися в тіні. Потенційно це найпотужніший клан в Україні. Не вистачає у них поки-що власних загальноукраїнських масс-медіа, тому слід чекати, або купівлі якогось київського каналу(Новий?,СТБ), або, наприклад, який-небудь донецький канал поступово стане загальноукраїнським. На майбутніх виборах вони своїх 6-8 відсотків наберуть і, можливо, випередять "трудовиків" і "обрізаних" , Гроші в них є і ще будуть, приватизують донецьке обленерго. та ще декілька навколишніх (+Суми, Щербань). У них є досить сильна фігура - Азаров, який має компромату не менше Марчука. До того ж їм не страшні політичні пертрубації в Києві, за ними сильне економічне підгрунтя, а не мильні бульбашки типу газової труби. А як вони вміють домовлятися (купувати) з комуністами показали "особливості приватизації маріупольського металургійного комбінату. Я так думаю у комі з ними багато спільного бізнесу.
      Вибрати свого президента вони поки що не готові, не має фігури (Азарова можно не рахувати, Україна поки що не готова вибрати відвертого і неприкрито шовініста), але ніяка людина не стане в Україні президентом без підтримки донецької мафії, це показали всі минулі вибори. Але до майбутніх виборів, або до тих, що будуть через 6 років, у них який-небудь тигипко-марчук з"явиться.
      Крім того це досить антиукраїнська сила, тут у Донецьку придушено фактично останні залишки українства. І ця "орда" пішла на Київ.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.27 | SG

        Прошу не вживати шовіністських висловів

        Про татар. Думайте що пишете.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.27 | Толік

          не вважаю мій вислвів шовіністичним

          Я думаю, що більшість казанських татар (а мова йшла саме апро них) не побачать шовінізму у моїйх словах.

          Тому що татарська мафія у Донбасі це реальна річ, і прості казанські татари (я маю на увазі трудові ементи) не мають від того ніякої користі, а лише турботи.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.28 | Мартинюк

            Азаров - казанський татарин ?

            Взагалі то він з Тули, де їх вельми багато. Прізвище типово тюркського походження. Можливо це той тип "обрусевшего инородца" над яким колись насміхався Вова Ленін?
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.03.28 | Andriyko

              Азаров - запозичене прізвище

              Взагалі-то, в дружини. А на місці Вови Леніна я б про "обрусілих інородців" не дуже б патякав, бо його батько Ілля Миколайович був, про що написано в усіх радянських ленінознавчих книжках, обрусілим чувашем.

              Ось і Кучма сьогодні ненароком висловився з національного питання :). Набридло. Не головне це аж ніяк. Дегенерат - він усюди дегенерат. І гарна людина - також.
  • 2001.03.28 | Ihor

    Треба зняти Азарова за незнання державної мови, тоді може у них і прить поубавиться.

    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.28 | Dennis

      Зняти Азарова=навряд чи це допоможе....

      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.28 | Мартинюк

        Зняти Азарова=це допоможе....

        Зняти Азарова=це допоможе....

        Звичайно не в політиці, а в економіці.
        Те чим займається Азаров є примітивним повторення кампанії "фіскального знищення буржуазії" яке проводилося в СРСР у 20-30 роках, а жителі Західної України та Прибалтики мали можливість пережити у 40-50 роках.
        Податковий інспектор запамятався галичанам та прибалтам можливо не менше аніж каральні загони НКВС.
        Відомство Азарова це в першу чергу репресії, а податками воно займається лише по сумісництву.

        А врешті де це бачено аби керівник політичної партії ще й мав у своєму розпорядженні державні збройні підрозділи ( податкову поліцію), використовува конфіденційну інформацію, зібрану за допомогою державних служб?
  • 2001.03.28 | Пингвин

    Re: Донецьк готовий підім*яти всю Східну Україну!!!!

    На сегодня по вполне официальным данным, прибыли от бизнеса, контролируемого "шахтерами" равны суммарным, имеющимся у "динамовцев" и "трудовиков". От полного перехода власти к донбасскому клану киевскую элиту спасает только набранный ранее "вес" в политике...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".