МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

У капитана солнєчний удар

04/05/2001 | Чучхе
Мені здається, громадянин Кучма Л.Д. трохи божеволіє. Як відомо, ознакою психічного розладу часто є розлад мовлення. В мові Кучми відсутній причинно-наслідковий зв"язок, речення без підмета та присудка. Можете взяти любу стенограму з його сайту щоб переконатись Наприклад кілька цитат з http://www.kuchma.gov.ua/main/?speech-13


Л.Д.КУЧМА: Я думаю, що мені немає сенсу робити вступне слово, бо за останній час у мене було багато публічних виступів, і мою думку щодо багатьох подій, які відбуваються в Україні, ви знаєте. Хотів би тільки одне, щоб ви зважили сьогодні‚ у мене сьогодні свято: 10 років від дня народження мого онука, тому я прошу зважити на це і не псувати йому настрій. Бо якщо у діда буде поганий настрій, то звідкіля він візьметься в онука? Це жарт, звичайно.

///

Насамперед, у політиків, які себе відносять до опозиції, здорового глузду все-таки більше, ніж того, що у їхніх головах є на сьогоднішній день.

///

Тут Микола Григорович Жулинський є, і на рівні Уряду чи Президента, якщо необхідно, ми все-таки якусь пересторогу обов'язково зробимо, що не можна все розпродати. Ми знаємо, як це розпродається і за скільки розпродається. Бо коли подивитися на наші загальнонаціональні канали і запитати у Міністерства фінансів: а хоч копійку вони отримали за те, що вони сьогодні приватні? То ні, не отримали. Тоді що це таке? Так і на регіональному рівні, що практично весь час, який належав державі, можна сказати, хутко зник.

///

Бо якщо Чорноморський флот, наскільки я знаю, Російська Федерація має свій канал, а влада Севастополя, не кажучи вже про державу, нічого не має, то це запитання до влади, у першу чергу.

\\\

Я‚ по-перше‚ шпигуном Мельниченка не називав‚ я називав слова шпигунство‚ на мій погляд‚ такі дії‚ зрадництво‚ це я називав. Не знаю‚ що вам Радченко відповів‚ але те‚ що відповів напевно є.

///

Якщо Ви висуваєте абсурдні пропозиції, які Президент ніколи не прийме. І не сяде. Бо знаєте умови коли диктуються? Радянський Союз і Германія чи Японія ультиматум пред'явили і вимоги, на умовах яких капітулювати. Я капітулювати перед Вами не збираюся. Це Ви повинні переді мною капітулювати.

///

Я вже казав, чого до цих пір не знайшли в світі вбивці Пальме‚ це було при народі. Іще десятки прикладів можу навести. Тому з такими розмовами, з таким тоном, з такими вимогами Ви повинні питання задавати в іншому місці і не Президенту України.

///

А потім‚ хто буде відповідати за Україну? Те‚ що у Мороза хвороба влади‚ треба ж досягати лікування цієї хвороби парламентським шляхом.

\\\

Я не знаю‚ просвітління буде в тих політиків чи ні? Але ж ви розумієте‚ ціна цього набагато більша‚ ніж комусь по голові дістанеться. Шишка пройде‚ а все інше ні.

///
Запитання (Біла Церква, "Замкова гора"): Шановний Леоніде Даниловичу! Ви давно не були в Білій Церкві. Чи маєте Ви намір побувати? Якщо будете, то було б прохання в нас білоцерківців, щоб Ви звернули увагу на наш аеродром, який базується в Узині, він потребує дійсно підтримки на високому рівні.

Л.Д.КУЧМА: Це там де стратегічна авіація?

Відповіді

  • 2001.04.05 | Shooter

    Щира правда

    Л.Кучма

    "Ви знаєте, я людина конкретна..."

    І одне уточнення: братан він, а не людина.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.06 | Чучхе

      Re: Щира правда

      Я просто хотів перевести дискусію на тему - а може наш президент "тово"? Мені дійсно здається, що у нього не все нормально з головою в самому прямому смислі.

      Shooter писав(ла):
      > Л.Кучма
      >
      > "Ви знаєте, я людина конкретна..."
      >
      > І одне уточнення: братан він, а не людина.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.06 | Shooter

        Re: Щира правда

        Звичайно. Тільки, на жаль, діагноз "парторг" не піддається лікуванню.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".