МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

КОМІТЕТ ОПОРУ "ЗА ПРАВДУ!" ЗВЕРНУВСЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

04/05/2001 | Майдан-Інформ
Сьогодні Президія Громадського комітету опору "За Правду!" подала лист-звернення до Президента України Леоніду Кучмі, в якому, зокрема, зазначено:

"У своїх численних виступах та інтерв'ю Ви неодноразово заявляли про свою непричетність до злочинних дій і висловили готовність поклястися в цьому на Конституції України, однак досі цієї обіцянки до цих пір не виконали.

У зв'язку з цим на заклик Всеукраїнського громадського комітету опору "За правду!" громадяни України, студенти Києва та інших міст нашої держави, 9 квітня о 15.00 принесуть Вам Конституцію України, щоб Ви змогли дати обіцяну клятву. Щоб не відривати Вас від важливих державних справ, представники українського студентства підійдуть безпосередньо до приміщення Адміністрації Президента на вулиці Банковій. 9 квітня о 15.00. ми чекатимемо на Вас і на Вашу клятву."

Студентська колона вирушить о 14.00 від червоного корпусу Університету і пройшовши по бульвару Т.Шевченка, Хрещатиком, вулицями Грушевського, Шовковичною, Лютеранською, Банковою, в 15.00 прибуде до приміщення Адміністрації Президента. Після клятви Президента на Конституції, студенти мають намір повернутись на Хрещатик до Київської міської ради з вимогами дати оцінку провокаційним діям столичної міліції 9 березня цього року.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".