МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

КОСТЕНКО ПРИВСЕЛЮДНО ВІДМЕЖУВАВСЯ ВІД УЧАСТІ У ФОРУМІ НАЦІОНАЛЬНОГО ПОРЯТУНКУ.

04/06/2001 | Майдан-Інформ
Вчора, в прямому ефірі телеканалу "ЮТАР" голова КУкраїнського Народного Руху в різкій формі відмежувався від участі в цій опозиційній до режиму Кучми організації.

Слід відмітити що така позиція лідера Українського Народного Руху очевидно розходиться з позицією його рядових членів і навіть народних депутатів з фракції УНР, які з грудян минулого року були чи найактивнішими учасниками всіх без винятку заходів та маніфестацій, які проводив Громадський Комітет "Україна без Кучми".

Окрім того представники УНР на спільній раді об"єднаної опозиції, яка проходила вчора, ультимативно зажадали від неї не приймати участі у запланованих на 17 квітня... маніфестаціях на підтримку Ющенка.

Важко гадати чим спричинена така поведінка - чи бажанням "монополізувати" Ющенка, чи навпаки недопустити до справді потужного і всенародного волевиявлення підтримки курсу Прем"єр-міністра.

Однак все це дуже нагадує політику "знерухомлення" правої частини антикучмівського електорату, яка проводилася обидвома РУХами в часі останніх президентських виборів.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".