МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

СПІВДОПОВІДЬ ТАРАСА СТЕЦЬКІВА НА ЗБОРАХ ФОРУМУ НАЦІОНАЛЬНОГО ПОРЯТУНКУ

04/07/2001 | Майдан-Інформ
Текст програми читайте в розділі ЗАЯВИ ТА ЗВЕРНЕННЯ.

Але Т. Стецьків заторкнув і інші питання, окрім програми. Він заявив, що "зникнення Георгія Гонгадзе і касетний скандал стали каталізаторами виступів опозиції", але "повалення Кучми не може бути нашою головною метою". Головним, на думку пана Стецьківа, є зміна система влади, а не людей при владі, хоча від послуг багатьох людей при владі також конче необхідно відмовитися. Зміну системи Т. Стецьків бачить не лише у перерозподілі повноважень у трикутнику Президент - Верховна Рада - Кабінет Міністрів, але й у будівництві незалежної судової системи, реформуванні всієї виконавчої вертикалі, підвищенні ролі місцевого самоврядування (для чого необхідно визначити його реальну фінансову основу), заміні багатьох корумпованих чиновників по всій державі.

P. S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".