МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Pro PARE

04/08/2001 | Bogdan
Chy pravyl'no ia rozumiu, scho Evropa stavyt' nam ul'tymatum: iaksho Kuchma zalyshyt'sia nas vykynut' z PARE. Chy nas vykynut' xoch z Kuchmoju xoch bez Kuchmy?

Відповіді

  • 2001.04.08 | Гура

    Re: Pro PARE

    Це цитата:

    "Головним, що вплинуло на рішення моніторингового комітету, є недемократичні вибори Кучми, так званий референдум, корупція, стан із громадянськими свободами, вбивствами журналістів, політиків, справа Гонгадзе. "За це відповідають Кучма і його міністри", - процитував Головатий думку членів комітету.

    "Я був теж деморалізований, я не чекав такого рішення. Потім їм говорили: ви штовхаєте нас до Росії. Відповідають: це ваша справа. Відповідальність за рішення моніторингового комітету лежить виключно на політиці Кучми з 94 року", - таку думку кілька разів повторив Головатий і з трибуни, а потім і на прес-конференції.

    "Ця держава не може бути в нашій сім'ї. Більш одіозної фігури, ніж Кучма, після Милошевича в Європі немає", - говорили Головатому члени комітету. І все ж народний депутат розуміє, що це рішення вплине не тільки на Кучму, а й відгукнеться для всього народу. Головатий, якого президент неодноразово звинувачував у тому, що він ллє бруд на Україну в Європі, сподівається, що формулювання моніторингового комітету на засідання ПАРЄ буде змінено.

    Технологія можливого виключення України є такою: рекомендації комітету розглядає парламентська асамблея і, залишаючи формулювання без змін, рекомендує Раді міністрів ухвалити таке рішення. Остаточне рішення буде ухвально у червні 2001 року."
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.08 | Bogdan

      Re: Pro PARE

      Tak, sxozhe scho vony iz svogo boku presyngujut' Kuchmu. Chogo lyshe varti porivniannia iz Miloshevychem. Toi vzagali m'iasnyk. Tse, a takozh slova pro te, scho kodeksy ne maiut' pryntsypovogo znachennia dajut' pidstavy vvazhaty scho PARE pryednalas' do UBK. Vitaju!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".