МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЄДИНИЙ ВИХІД - БЄЛГРАДСЬКИЙ ВАРІАНТ

04/08/2001 | Майдан-Інформ
Олег Ляшко є "ветераном" на ниві боротьби з кучмізмом. Одну його газету ("Політика"), вже забороняли, самого пана Ляшка судили і били. Вигравши суд, він все одно не зміг відновити вихід "Політики", оскільки закони в Україні просто не діють. Тому зареєстрував іншу газету - "Свобода".

Цю газету відмовляються друкувати майже всі друкарні, деякий час її не продавали в кіосках через відмову "Союздруку", вона виходить зараз зчеплена залізними скобами, але її все одно купляють, не дивлячись на досить високу ціну, оскільки "Свобода" стала символом гарного смаку, і її читачі завжди підтримають це видання, навіть якщо вона виходитиме на цигарковому папері, як колись більшовицька "Іскра".

Олег Ляшко назвав ідею проведення референдуму гарною, проте нереальною, бо за відведений законом час опозиція не збере 3 млн. підписів у країні, де народ заляканий та незахищений. Це Кучма міг збирати за 17 секунд один підпис, а нам такого ніхто робити не дозволить. Тому залишається лише бєдградський варіант (голос з залу: і румунський).

Пан Ляшко закликав "витягувати" унсовців з СІЗО СБУ будь-якими способами, щоб не боялись інші люди брати участь у протестних акціях, закликав лідерів не бути трибунною опозицією, яка гарно харчується, коли інші, хай і не такі відомі люди, сидять за гратами без куска хліба. "Таких в Україні сотні, а не одна Юлія Володимирівна", - закінчив журналіст свою промову, яка потонула в бурхливих оваціях.
Юлія Тимошенко також аплодувала Олегові Ляшку.

P.S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".