МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ДМИТРО ШУРХАЛО: "Я був там як журналіст"

04/18/2001 | Майдан-Інформ
Чому міліція сприймає журналіста, який задає гострі питання, сприймають як правопорушника?

Задав він і конкретне питання: "Чи виявлені провокатори?"

Полковник Маєвський відповів: "Поки що ні"

На питання коменданта наметового містечка Євгена Філіндаша "Чи розслідувався напад на наметове містечко анархістів?" прес-секретар Віктор Сидоренко відповів що розслідувався, але на репліку Юрія Луценко "Чому жодного побитого мешканця містечка не було запрошено для дачі показань?" відповісти не зміг.

На питання студента Києво-Могилянської Академії Василя Черепанина "Хто конкретно відповів за топтання державного прапору?" відповідь була ухильна: "Конкретних прізвищ назвати зараз не можемо, але на винних накладено дисциплінарне стягнення". В чому конкретно полягає це стягнення, відповіді також не дали.

Несподівано піднялася з місця шкільна вчителька і звернулася до представників МВС, що її учні 9-го класу питають, і вона повинна дати їм відповідь: "Чи будуть покарані ті, які побили студентів?" і "Чому на Заході поліцію поважають, а в нас міліцію ні?"

Запала мовчанка. "Що бажання відповісти немає?", - спробував розрядити ситуацію В. Полохало. "Немає", - прямолінійно відповіли правоохоронці.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".