МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Бандюки із комуняками "развєлі Ку-чмо, как лоха"!

04/19/2001 | Адвокат ...
Дійсно, день був цікавий!

Кишенькова опозиція рука об руку з "вірними" Ку-чму бандюками вгатили ще один цв'ях у домовину Ку-чми-політика. Фактично, вони об'єдналися, хоча й доволі недолуго, проти славнозвізного "курсу реформ президента Кучми". Щож, не ті, так ті, а батька гівном виставили. Бо тепер Ку-чмі треба або зректись свого курсу реформ, або вилазити зі схрону, брати у тримтячи руки булаву та єбошіть нею по головах тих, хто називає себе "пропрезидентськими", аж поки не оговтаються.

Ось така собі Ку-чмівська перспектива :):

Відповіді

  • 2001.04.19 | НеДохтор

    Питання

    Увага інформація не перевірена.
    -----------------------------------------------

    Кучма наступного тижня зустрічається з Квасневским?
    Яка є інформація ? Де і коли ? Чи відбудеться це до голосування по Ющенку ?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.20 | Адвокат ...

      Іще одне питання

      Інформація теж непевна, вельми хотілося, щоб було саме так.

      Серед "трударів" -- розкол. Одна частина "мозолястих" ( майже певно це Богословська та їй подібні ) підтримує Тигипка, інша ( найскоріше -- Деркач мол. ) налаштована "значно меньш радикально". Тож невиключені є "смєни вєх", особливо підчас голосування по недовірі Урядові. Судячи із доволі пухнастої купи різноманітної інформації розкол стався на ґрунті "співпраці" з "канкретна-абрезаними" та "сашомордовцями".

      Тож, хто що знає?!
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.21 | Адвокат ...

        Re: Іще одне питання

        Схоже на те, що мої підозри щодо "праблєм" всередені "мозолястих" виявилися доволі актуальними. Вчорашня ( о 20 годині за Києвським часом ) передача Радіо "Свобода" з І. Богословською та П. Мовчаном додала багацько підтверджень. Як відомо, пан Мовчан не є трибуном, не є красномовцем, але і його скромних даних виявилося аж занадто, щоб пані Іна виглядала на його фоні вельмт блідою копією себе ж :(: А причиною всьому є гострий брак арґументації, що є доволі дивним, якщо згадати, що пані Богословська -- фаховий правник :):

        Кепсько їм, "мозолярям"! Ой, кепсько... Пішли за Тігіпком, а він, що природньо, роблячи, як краще, зробив, як завжди,-- по-комсомольські, бо по-іншому, попри усі балачки його та симпатиків, не вміє! От і зрозуміли, навіть такі, як Богословська, що граючи із комуняками НЕ Є МОЖЛИВИМ залишатися демократами, а це -- прикро для такої кошерної панни :):
    • 2001.04.21 | НеДохтор

      Відповідь

      Знайшов собі відповідь на http://www.for-ua.com/news.php?id=n010421153402

      Цитата
      -------------
      Украинский президент встретится в Литве с президентом этой страны Валдасом Адамкусом и польским президентом Александром Квасьневским.
      --------------

      Можливо знову, як і минулого разу, через Квасневського Захід поспілкується з кучмою. Але що з того?
  • 2001.04.21 | Ukrman

    Вибачте за пєсімізьм...(Re: "развєлі Ку-чмо, как лоха"!)

    Не хочеться, дійсно, пєсімізьмом отруювати шановну публіку, але, здається, Кучма буде і на коні, і з булавою - занадто знайомий сценарій розігрується... І ролі вже розподілені, і "спокойняк" не вдається приховати нашому гаранту Проституції від політики. А те, що деякі "кільки" здаються заляканими, то, більш за все, тимчасове явище... Оговтаються... До Мінська, та бєлокамєнної будуть їздити "за кордон". А там теж є де грошиками розкидатися. І відчуємо ми їх "піраньями" на своїх ногах, та сонних артеріях!..

    Ой як хочеться помилитися, панове!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".