МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

НАС ОЧІКУЄ ДРУГИЙ ЧОРНОБИЛЬ

04/23/2001 | Майдан-Інформ
26 квітня 1986 року на нашій Україні сталася найбільша в історії людства ядерна катастрофа, наслідки якої фізично відчуває на собі кожен українець.

Рівно через 15 років комуно-олігархічна депутатська спільність у Верховній Раді готують нам Чорнобиль економічний.

Обмежені у можливості безперешкодно красти гроші з державного бюджету, налякані стрімкою втратою електорату, відчувши близький кінець свого панування, комуно-олігархічні сили, об"єднавшись у спільній ненависті до уряду, рушили у свій останній та рішучий бій.

Вони мовчали, коли уряд очолював політичний пенсіонер Масол, їх цілком влаштовувало правління злодія Лазаренка, їм не заважав бездіяльний Пустовойтенко.

Але, коли вперше в Україні з"явився уряд, який, спираючись на власні сили, не звертаючись за допомогою до західних кредиторів, досяг лише перших видимих успіхів (зупинив падіння виробництва та збільшив його обсяги, зменшив державний борг України, виплатив грандіозну заборгованість з пенсій та зарплат, навів порядок в енергетичній сфері), саме комуністи та олігархи, які найголосніше кричать про соціальні права та розвиток економіки, розпочали атаку на молодого і популярного по всій Україні, у всіх вікових та соціальних групах прем"єр-міністра Віктора Ющенка.

Наслідки його відставки, якщо вона відбудеться, ви всі дуже скоро зможете відчути на собі:

- вам знову перестануть своєчасно виплачувати пенсії та зарплати;

- у ваших оселях знову по кілька годин на день вимикатимуть світло;

- ви реально відчуєте на собі міжнародну ізоляцію України, коли до нас не надходитимуть імпортні ліки, устаткування, валюта за експортовані нами товари.

ЩОБ ЦЬОГО НЕ СТАЛОСЯ - КОЖЕН ГРОМАДЯНИН ПОВИНЕН ВИЙТИ 24, 25 і 26 квітня о 10.00 до ВЕРХОВНОЇ РАДИ. ЯКЩО ВИЩИЙ ЗАКОНОДАВЧИЙ ОРГАН КРАЇНИ ОПИНИТЬСЯ У ЩІЛЬНОМУ ОТОЧЕННІ РІШУЧО НАЛАШТОВАНИХ ГРОМАДЯН, В ДЕПУТАТІВ З КОМУНО-ОЛІГАРХІЧНИХ ФРАКЦІЙ НЕ ВИСТАЧИТЬ СМІЛИВОСТІ НАТИСНУТИ КНОПКУ ЗА ВІДСТАВКУ УРЯДУ ВІКТОРА ЮЩЕНКА.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".