МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЛЬВІВСЬКІ СТУДЕНТИ ПРОДОВЖУЮТЬ ГОЛОДУВАННЯ

04/24/2001 | Майдан-Інформ
Оскільки питання уряду Ющенка сьогодні не вирішилось, вони не припинятимуть свого голодування до остаточного прояснення ситуації.

Вимоги студентів були озвучені Геннадієм Удовенком у Верховній Раді, їхній лідер Володимир В"ятрович виступив на мітингу.

Майдан-Інформ звертається з проханням до киян. Ці хлопці й дівчата, що жертвують собою заради майбутнього України, не мають у Києві ні родичів, ні друзів. В них не вистачає грошей та теплих речей. Вони сплять під відкритим небом прямо під дощем, бо такі "малі архітектурні форми" як намети розбивати їм не дозволяють.

Майдан-Інформ надає їм посильну допомогу, та цього замало, оскільки всі наші ресурси вичерпалися на попередніх етапах акції "Україна без Кучми!".

Тому закликаємо вас допомогти їм коштами та теплими речами, ковдрами, спальниками, матрасами, парасолями.

Не приносьте їм мінеральної чи простої води. Вони не візьмуть її від незнайомих людей, оскільки вчора пройшли "інструктаж" учасників голодування 1990 року, а тоді було кілька випадків, коли під виглядом води приносили отруту.
Дайте їм дві гривні, і вони куплять цю воду самі.

Якщо хтось з киян, що співчувають цим молодим людям, живе поблизу - надайте їм можливість митися у вас та робити очисні процедури. Пробачте за відвертість та можливі незручності, але вони страждають більше за будь-кого з нас.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".