МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ваш час, Панове!!!

04/27/2001 | технолог
Ось Вам щк одна пропозиція з того ж самого міста, шановні колеги. Можете писати або мені або на мейл Дмитру.




Ваш час, Панове!!!

Настав час тих, кому небайдужа доля України – Ви особисто можете прийняти участь в її вирішенні, я навіть скажу, що Ви зобов’язані це зробити!!!

А треба для цього небагато – влада…. Влада чесних і небайдужих людей. Виходьте з окопів та крайніх хатинок і до роботи. Нарешті Історія дає Вам унікальний шанс – побудувати країну, в якій хотілося б жити! Без Вас в ній не почнуться реформи! Без Вас у неї нема майбутнього, я думаю Ви в цьому переконались… Зміни починаються Вами і з Вас!

Що ж робити?
1. Забути чвари. З ними розберімось згодом.
2. Обрати ту силу, з якою зараз бажаєте співпрацювати (УБК, ВГО, ФНП чи інші), і яка наявна поблизу.
3. Співпрацюючи з нею постійно, але не нав’язливо підштовхувати її до об’єднання з іншими – до виборів треба прийти єдиним блоком.
4. Підтримати роботу по проведенню референдуму – попри всю його неконституційність, він дозволить коштом партії “Батьківщина” ознайомити населення з обличчям режиму, виявить найбільш активних серед опозиції, згуртує їх – тобто створиться організаційна база для майбутніх виборів (я думаю, що партійної структури, розгалуженої до районних організацій нема зараз ні в кого з опозиції) . Це в свою чергу надасть привабливість опозиції, як об’єктові для інвестування.
5. Прийняти участь у місцевих виборах. В кожному окрузі – прохідний кандідат від опозиції на всіх рівнях виборів. В усьому світі вибори у місцеві органи влади не менш важливі, ніж у центральні, а ми про це забули! При тому, що вибратись у своєму районі Вам буде не важко бо, я впевнений – Вас знають з кращого боку, у Вас є прибічники (хоча б родичі і знайомі), які Вас підтримають, хто, як не Ви, знайомий з проблемами які Вас оточують, Вас підтримає виборчий блок. Великих коштів не потрібно. Тобто всі шанси у Вас. А блоку це потрібно: для посилення агітації, контролю за виборами (Ваші близькі блокують підтасовки – я певен), забезпечення контролю за місцевими органами та кадрового ресурсу. І не потрібна навіть тотальна перемога – навіть 10% чесних однодумців здатні блокувати любі спірні питання.

Не треба чекати доки лідери опозиції домовляться, треба примусити їх це зробити. Політики однакові – і тільки Ви, для яких ця робота стане не привілеєм, а обов’язком (перед дітями, батьками, Вітчизною нарешті), зможете переломити ситуацію, подарувати надію цій землі та її народу.

Готовий до співпраці Дмитро. tyrxus@yahoo.com

http://gongadze.com.ua/
http://www.fnp.faithweb.com/#
http://www.pravda.com.ua/

Відповіді

  • 2001.04.28 | Гура

    Re: Ваш час, Панове!!!

    Все добре, тільки референдум, який планується і конституційний і легетимний.
  • 2001.04.28 | Михайло Свистович

    Re: Ваш час, Панове!!!

    Абсолютно вірно, бо, як я побачив за час з 15 грудня - найкращі люди - це не політики. Шкода, звичайно, що в партіях немає таких людей, але ми дійсно можемо примусити політиків домовитися і об"єднатися. Тільки для цього спочатку потрібно показати їм, що ми сила, здатна щось робити і без них, і навіть шантажувати їх.

    Саме нам, більше ніж їм, дійсно потрібні демократія та нормальні умови життя, а не м"які крісла в парламенті.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".