МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Я ОБІЦЯВ ВІДПОВІСТИ

04/29/2001 | Михайло Свистович
Я обіцяв відповісти на питання "Чи хоче опозиція перемогти?"

Але тільки щойно я закінчив читати всі постинги на цю тему і про те, як нам зробити сайт кращим. До того ж не витримав і втягнувся в дискусію про референдум.

Я не маю вдома Інтернету, але маю комп"ютер. Тому зараз не можу відповісти. Для цього потрібно написати досить великий постинг.

Але це було б злочином знехтувати таокю кількістю пропозицій. Тому я пропоную зустрітися.

1 травня о 12.00 я буду на Хрещатику на святі опозиційної преси. Давайте зустрінемося там, потім підемо до Чемериса в офіс (це близько) і все обговоримо. Ми дійсно можемо зробити більше ніж робимо.

Я розповім про всі проблеми "Майдану" та опозиції. Потім я напишу свій постинг, і ми ще раз зустрінемося вже ширшим колом.

В мене, наприклад, купа ідей, а ще більше проблем по їх втіленню, тому, я гадаю, ми спільно можемо щось виробити.

Як мене впізнати? Зріст 182 см, худорлявий, світловолосий, в окулярах. Десь у фотоархіві, здається є моя фотографія.

Оскільки свято організовую не я, то може таке статися, що воно кудись перенесеться, буде дощ тощо. На цей випадок я пропоную, що чекатиму вас всіх в офісі Чемериса з 14.00 до 15.00.

Адреса: вул.Горького, 12-б. Для цього потрібно зайти у підворотню, там буде будинок, на якому написано "Спілка жінок". Вулиця Горького іде паралельно Червоноармійській недалеко від метро "Льва Толстого".


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".