МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ВВ та "Океан Ельзи" відмовились взяти участь в концерті "Україна. Президент. Стабільність".

05/06/2001 | Майдан-Інформ
ЗАПАМ"ЯТАЙТЕ ЦІ ПРІЗВИЩА ТА НАЗВИ ГРУП.

ІГНОРУЙТЕ ЇХ!

НЕ ХОДІТЬ НА ЇХНІ КОНЦЕРТИ!

НЕ КУПУЙТЕ ЇХНІХ КОМПАКТ-ДИСКІВ ТА МАГНІТОАЛЬБОМІВ.

1. Група "Скрябін".
Їм заважає "бардак, який твориться зараз у країні. Вони не підтримують "тих людей, котрі, не пропонуючи реальної альтернативи, вимагають відставки президента". Вони кажуть: "Досить в Україні революцій!". Їм подобається жити в корумпованій державі, отримувати гонорари готівкою й не сплачувати з них податків. Їх не цікавить, що через це в районній лікарні помре дитина через нестачу в бюджеті коштів на закупівлю найнеобхідніших препаратів. Нам з ними не по дорозі. Геть "Скрябіна" на Батьківщину Скрябіна!

2. "Чотири королі"
Вони вважають нас з вами політичними інтриганами.

3. "Грін Грей"
"Руслані"

Їм остогидла політика. То чого ж вони беруть участь в політичній акції? І навіщо Руслана очолила молодіжне крило партії "Центр"?

4. "Друга ріка"
Вони хочуть бути популярними, тому й підтримують Кучму. Напевно, вважають, що в такому разі на їхні концерти ходитимуть 16 млн. його електорату. Але ж в одну ріку двічі не вступиш, навіть у першу, не те що в другу.

5. "Ігрушкі"
Вони абсолютно вірно кажуть, що неможливо чогось досягти, йдучи обхідними шляхами. Чого ж вони за Кучму з його різновекторністю та вічним питанням: "Скажіть мені, що будувати, і я збудую?"

6. Олександр Пономарьов, який не відповідає за свої слова (кілька років тому відмовився брати участь у концерті "Бери шинель" нібито через те, що не бажає співати пісень іноземною мовою, а невдовзі записав пісню тією ж мовою "Святая Анна") закликав дотримуватись діючого законодавства та підтримати єдиного (!) гаранта стабільності та незалежності (це того, що до 24 серпня 1991р. слово "незалежність" сприймав як лайку і навіть не голосував за Декларацію про державний суверенітет України) - президента Кучму. Чи не хоче Сашко порадити поважати закони України свому тестю Миколі Мозговому, який входить до оргкомітету ЗУБРа?

7. Наталя Могилевська, яка претензійно і безпідставно називає себе нащадком монаха (!) Петра Могили, засновника Києво-Могилянської Академії, закликає усіх злитися в один маховик системи (це вже ми років 15 тому десь чули). Акцію "Україна без Кучми! вона вважає провокацією. В її розумінні стабільність - це коли є один керівник (і це ми вже колись чули). Вперед, до диктатури разом з Наташей Магілєвскай.

8. Віктор Павлік
Він закликає не піддаватися провокаторам, а також знає, що зміни швидко і безболісно не відбуваються. Напевно треба попросити прибалтів, поляків та чехів запросити його до себе на гастролі, знехтувавши його низьким професійним рівнем та "шароварними" пісеньками.

9. Каріна Плай
Вона не бачить людей, які б могли запропонувати кращий від кучмівського курс. Отже, найкраще - це відрізати журналістам голови. Зате - стабільність!

Під час концерту за ініціативою та зусиллями Майдан-Інформу була роздана тисяча антикучмівських листівок.

Молодь з кульками та прапорцями з пропрезидентськими написами була представлена Партією зелених та членами студентських комітетів київських вузів.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".