МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Розбор польотів, матеріалізація духів та роздача слонів паном М.

05/10/2001 | Augusto
Все, що писалося про це є правдою.
Aбстрактна правда, яка може дуже легко перетворитися в брехню... Треба всі ці "сутички" дуже добро розбирати, щоб уникати них в майбутньому.
Їснує по-перше:
а) диявільський вибір нав'язаний в свій час комуністами: комунізм-фашизм, біле-чорне. В цій грі козири: Ваффен СС "Галіцієн", що роздувається до того, що поглинає всіх "національно-свідомих", перетворяючи них на "нелюдей", "нациків" етцетера.
В той же самий час більшість людей у світі не фашисти та не комуністи! Тому гратися в це дуже небезпечно, бо СС вже стало архетипом смерті, кольорові розповіді про звірства дали "здорові" нічні жахи вже двом генераціям, тому всі ці М., виступають псевдобатьками, що рятують від "вампирів" яких самі і створюють.

б)антисемітізм. Я виявив, що СССР працював над образом українців-печерних антисемітів, бо після війни ступінь розвитку суспільства оцінюється відношенням не до жінок, а до євреїв. Чому так сталося - окрема розмова, але то факт. Якщо хочете виглядати політично зрілими, робіть реверанс! Бо знов таки: архетип смерті - Голокост-Шоа!
Н.Б. В Москві є форум "НГ", де була стаття Рабіновіча про кризу в Україні, організатори чекали зливу жидофобства з України, не було жодного! Тому вони самі запостили російською мовою, латинiцею антисемітський постінг від "Пана із Львова", який вони клонували тридцять разів!
ц)ритуальні корчі від слова "російський" дуже добро керуються, бо на З.У. такі виступи дозволені (бо позиція програшна, ну хто так себе може в здоровому розумі поводити? що, йде війна? з ким найдовший кордон?), але коли хочеш зробити щось конструктивне, то воно чавиться "залізною п'ятою", з побиттям, погрозами та знишенням майна. Якщо я не правий, виправте.
Такі М.(у...ки) небезпечні, коли цього не знаєш, бо інакше він швиденько стає блазнем. Наприкінці в мене вже було враження, що я ногами копаю інвалида... Але :
а)він верещав "не дозволю бити мене моєю власною зброєю" (див. арх.), то він розцінює все це як зброю!
б)він все ж вигукнув "націкі", бо "давай джаз-банда, така була команда", мабуть.
ц)коли в нього відняли "зброю", то він почав поводитиста а-логично, як то: лізти носом під чужі ковдри (а як апетитно він розповідав, треба спробувати! :): ), плутатися, а коли хотів гордо вийти та лупнути дверима, потрапив ногою в цеберко з помиями та послизнувся на плювках :):, без сльоз я не міг дивитися, чесно! Заходить безжальний рицар, боєць з нациками...метаморфози!
Взагалі, всі ліваки "борються з фашизмом", навіть коли бомби кидають в дитячих садках, вони вважаютиь ще досі, що право бути переможцем дають вони! :(:
Всі ці люди з України, бо в Росії таких впливових політиків вже нема, хто хоче "з'їсти" Україну, це все вже, на щастя, маргінали, як РНЕ, тощо.
Всі ці М. стоять ще на Солжєвом "Как нам обустроіть Россію", тоді як сам Солж вже дуже давно промінив свою думку та просто тиче дулі та плаче за Кримом...
Молдовськи комуністи спочатку співали про "Союз з Росією та Білоруссю", а зараз їхній фюрер каже, що братимуть приклад з Куби (бороду ростити та чекати, коли банани визріють?)...:):

Відповіді

  • 2001.05.10 | M.

    Аугусто... ты неисправим

    Аугусто, так как я прежде всего ученый, причем с большой буквы, то я пришел сюда прежде всего Изучать. Вот насадил тебя на булавку, приколол, подсушил - и под микроскоп. Твой разбор полетов - неудачная попытка распушить перья и издать некое подобие петушиного крика, потому что вчера ты был бит по всем позициям, какие только можно представить в споре и не думай, что здесь все совсем уж дураки и не могут обьективно оценить уровень твоих "доводов :-)".
    Ей богу, читая тебя сейчас, я очень огорчился, так как по постам, что ты писал тут ранее, я был о лучшего мнения о твоем IQ... Но к счастью, судя по ответам на ветку Фарбованного Лиса, здесь встречаются адекватные и видимо очень неглупые люди, с которыми можно конструктивно обсуждать крайне интересующие меня темы - вчера их дефицит ощушался очень остро.
    Посему впредь я предпочту разговаривать с Ними, а не с всяким отребьем, вроде Сергея, тебя, Остапа или Ihora. Хотя я оставляю право на свой комментарий, если вдруг свершится чудо и ты или существа, что подобные тебе, произнесут что то, похожее на мысль.
    P.S. Насчет национализма, нацизма и прочего. Так как я за пределами Украины, то меня совершенно не заботят и не беспокоят национальные комплексы фашиствующих недоумков всех мастей. Давно и не мной установлено, что лучше с умным потерять, чем с дураком найти.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.10 | Denak

      Re: М... ты неисправим

      Позвольте вам возразить по поводу Вашей самоидентификации как "большого ученого" - во всяком случае, в области как психологии. Ваши попытки применения психоаналитических построений по Фройду, конечно, забавны, но не более того. Кроме того, Вы отчаянно аргументируете в информационном поле 2-й матрицы (по Гроффу) против аргументации по поздней 3-й - ранней 4-й, что для психоложествующего и вовсе глупо.

      Так что, боюсь, продуктивного общения на этом форуме у вас не получится, разве что Ваша цель - испортить настроение окружающим.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.05.10 | M.

        Re: М... ты неисправим

        Денак, я не когда не являлся специалистом в области психоанализа и скорее лишь обобщаю прочитанные мной и интересные мне когда то, но исключительно как дилетанту, книги.
        Честно говоря, я не знаю шкалы по Гроффу, я только когда то, слышал о существовании такой, но не более.
        Мне интересна ваша оценка Сергея, Аугусто - к какому типу Вы их отнесете?
        Что же касается аргументации, то мои оппоненты предпочитали пользоваться аксиомами - которые на деле таковыми не являються. Пример - я так и не услышал о внятно обоснованного ответа на мои возражения насчет 40 миллионов замученных ....
        Но возвращаясь к "психоанализу" - я применил "его" только раби стеба. Но не стоит забывать, что в каждой шутке есть только доля шутки.
        Конструктивное общение зависит не только от меня. И с кем мне будет интересно, я найду общий язык легко.
    • 2001.05.10 | НеДохтор

      ReM.

      M. писав(ла):
      > ...так как я прежде всего ученый,
      > причем с большой буквы, то я пришел ...

      Думаю, что М. не впервые на этом форуме и на форумах в Интернете вообще. Но вижу необходимость еще раз напомнить:

      - здесь ни у кого нет воинских или ученых званий
      - если кто-то вчера пришел под именем "М." то остальные с этим "М." познакомились и видят его таким, каким он себя ЗДЕСЬ показал.
      - в следующий раз этот же человек может назвать себя "Ж." и мы будем с ней разговаривать отдельно от "М.". Это Свободный Форум.

      Пока, для того что-бы понять каким представился здесь "М." прочитайте его постинги. Употребление слов "отребье", "фашиствующие недоумки", "разорвать страну на части", "гадить на могилы", "у твоей мамы ... спирохета", "не дождешься даже в могиле" и т.д.

      Ученость пока на уровне журнала "Крокодил" или хуже. Я понимаю, что под воздействием водочки и агрессивного оппонента можно сказать лишнего, но это не должно становиться основным занятием, если Вы уважаете себя и способны уважать оппонентов.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.05.10 | M.

        Не дохтор

        :-) я бы предпочел, чтобы Вы ради обьективности прочитали еще кое какие постинги, напрямую затрагивающие мое Национальное достоинство. В частности, где русский народ назывался фашистким, где предлагают отменить праздник Победы как коммунячий, а самому мне желают смерти через год от неизлечимой болезни, не считая тучи матюков. :-)
        Я очень сомневаюсь, что когда Вас пытаються ударить, пусть и виртуально, Вы это игнорируете ВСЕГДА. И легко увидеть невооруженным глазом, в добрых четверти моих постов стёб, и - не более, ну уж никак не оскорбления.. :-))
        Теперь мне доподлинно известно, КТО и ЧТО здесь из себя представляет. Так что в дальнейшем я останусь верным своим обещаниям.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.05.10 | НеДохтор

          O.K. (-)

    • 2001.05.10 | Максим'як

      І ЦЕ, М. НАЗИВАЄ себе вченим???

      Та для будь-якого вченого не існує перепон знайти статтю чи книжку в будь-якому куточкові світу, за 30 днів максимум.

      Ті його висловлювання, що ним приводилися, я чув з 12 років в переповнених автобусах і біля бочок з пивом.

      Навіть натяку на науковість формулювання думки, рядові погляди шовіністично отруєного переселенця в Україну.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.05.10 | Augusto

        Here we go again!

        Спокійно! Він вчений, Ви вчений, я вчений, він, вона, воно вчений! Він же сказав - стьоб! Людина напилась, з ким не буває, а зараз простягає люльку мира, - ніхто не бере, а Ви починаєте знов! Всі вже знають, що то за "вчений", кожен може злазити та подивиться! Аргументи з великою "А"! :):
      • 2001.05.10 | Augusto

        М., то від Бога!

        Якби його не було, то треба б було самім зробити! Щоб терпeць тренувати!
    • 2001.05.10 | Остап

      Який у "М" стєбальник, такий і його IQ...

      Таварісч "М", Ви, або признавайтесь, які у Вас є заслуги перед віртуальним товариством ( назовіть колишні "ніки" , відомі диспути) , або помовчіть!

      Бо Ви спробували дати оцінку дописувачам, які мають значно довшу історію життя і інтернеті.

      Так не годиться.

      Спочатку треба кілька місяців просто перечитувати постинги.

      Потім можна задати якесь запитання.

      А потім, якщо Ваші запитання сприймають нормально, спробуйте щось написати.

      ПМ.
      Доречі, може Ви українську мову не розумієте?

      ПМ2.
      Якщо Ви вчений, то мені дивно, як росіяни в космос літають....
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.05.10 | Mary

        :-)))

        Остап писав(ла):
        > Якщо Ви вчений, то мені дивно, як росіяни в космос літають....

        Вони ж туди не вченими літають, а екскурсоводами :-)))
  • 2001.05.10 | Гура

    Re: Розбор польотів...

    Augusto, а Ви не можете мені пояснити прямим текстом, що Ви мали тут на увазі:

    >ц)ритуальні корчі від слова "російський" дуже добро керуються, бо на З.У. такі виступи дозволені (бо позиція програшна, ну хто так себе може в здоровому розумі поводити? що, йде війна? з ким найдовший кордон?), але коли хочеш зробити щось конструктивне, то воно чавиться "залізною п'ятою", з побиттям, погрозами та знишенням майна. Якщо я не правий, виправте.

    І ще в мене до Вас питання: а Ви не можете припустити, що це був не "заказний" виступ, а просто думка українця російського походження?

    А взагалі, там емоції, зайві узагальнення та алогічность була в 9 постінгах з 10.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.10 | Augusto

      Відкририй текст.

      Ритульні корчі занадто палких "націоналістів" ІМХО підігріваються, щоб перерізати комунікації між Cxодом та Заходом, бо постаті маштабу Стуса чи Чорновола непотрібні деяким "патріотам", згадайте випадок з гастролями ВВ у Львові: комсомол заборонив, бо "вони використовують суржик" (!). Тому: на "клумбі" битись як дурнуватий дервіш:"різать, вішать" - будь ласка, але конструктив, начувайся,з тобою може щось трапитися (і траплялось!)
      і на вулиці Бандери! А спокійна розмова Cxоду та Заходу то чистий конструктив!
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.05.10 | M.

        Кстати - о вольном форуме

        Кстати о вольном форуме -
        IP: 212.1.112.120
        Node: VIC
        NetBIOS: <0102>__MSBROWSE__<02>
        Group: WEBBY INC.
        DNS: webby.kharkov.ukrpack.net,
        хотя может ты с Володимирской 10?:-)))

        И особенно упорный товарищ с
        IP: 194.44.225.40
        DNS: ames4.gilan.uar.net
        рад был получить от вас весточку. :-)

        Я так понимаю, это и есть ваши аргументы?
  • 2001.05.10 | Фарбований Лис

    Re: Розбор польотів, матеріалізація духів та роздача слонів паном М.

    Правильно, вчора тут М обсирав все і вся і всіх, а ви йому окрему тему.
    Для початку хай вибачиться перед всіма за свої виступи вчорашні.
    Пропоную ігнорувати його до того моменту, поки він не вибачиться.
    Форум не те місце куди заходять в кірзових чоботах і смердять онучами.
    Мабуть варто зробити окремий форум для тих, хто переймається суттю М. І нічого засмічувати форум різними хамами.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".