МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

В УКРАЇНІ З 1 ВЕРЕСНЯ 2001 РОКУ ЗАПРОВАДЖЕНО КРИМІНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЗАЙНЯТТЯ ПРОСТИТУЦІЄЮ

05/30/2001 | Mike
Відповідно до статті 303 Кримінального кодексу України, який затверджено Законом України від 05.04.2001 р. №2341-III, за зайняття проституцією можна отримати штраф від п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 8500 грн) або потрапити на громадські роботи з отриманням судимості. Раніше, відповідно до статті 181-1 Кодексу про адміністративні правопорушення заняття проституцією тягло за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 85 до 170 грн). За ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, - накладали штраф від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 136 до 255 грн). Таким чином проститутка тепер є кримінальним злочинцем, але ж вона не наносить нікому шкоди, крім як сама собі !

Докладніше в Книзі маразмів України http://marazm.hypermart.net

Відповіді

  • 2001.05.31 | Englishman

    Priznaki "novogo fundamentalizma"?

    Absolyutno idiotskij zakon, v kotorom ne vidno nikakoj logiki, krome dopolnitel'nogo stimulirovaniya podpol'noj torgovli zhivym tovarom za rubezh. Mozhet, ottuda nogi u zakona i rastut?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.31 | Косарик

      Звичайний популізм

      Ніякого фундаменталізму тут бути не може, бо ж фундаменталізм завжди базований на релігії, а наші депутати і урядовці в абсолютній більшости люди світські, і про Бога згадують на Великдень і на Різдво.

      А стимуляція експорту проституції - це вже надто хитро. Гадаю, в даному випадку маєму звичайний популізм. (Тут пан Анастас кричав на форумі "Спочатку розберіться зі своїми українськими проститутками..." Ось уже розбираються.
  • 2001.05.31 | Лёва Задов

    ЭТОТ ЗАКОН ВЫДУМАЛИ ОНАНИСТЫ И СТАРЫЕ ПИДАРАСЫ

    По статистике (есть и такая) к проституткам относятся положительно 6-8% мужиков (в задолабанной Кучмой Украине). Я отношусь с уважением к этой работе. Это тяжелый труд, сравнимый с трудом шахтера, когда не знаешь, выйдешь ли от очередного клиента живой и не зараженной, или нет (так само, как спускаться в лаву в забой). Если проститука не нводчица, если гигиена и санитария в норме, то её труд - достоин уважения. Или пусть нормальный мужик - не пердун старый и не педераст - бросит в меня камень.
    ПРОСТИТУКТА - ТОЖЕ ЧЕЛОВЕК. Не драконовский закон им нужен, а профсоюз, который защитил бы их от ментов и сутенеров, которые грабят и проституток и их клиентов!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".